Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Bursaspor (2-4) || Super Lig 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 14:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Akhisar Belediyespor het zondag 25 november 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor.

Via de Akhisar Belediyespor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Bursaspor (2-4)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Bursaspor is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 2-4 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door E. Manu, waarmee Akhisar Belediyespor met 1-0 de leiding nam. Akhisar Belediyespor vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Ayık op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Bursaspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via U. Nayir.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat U. Nayir de 2-2 maakte voor Bursaspor. Bursaspor leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 85 minuten op voorsprong na een goal van I. Latovlevici: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 95e minuut en kwam op naam te staan van Bursaspor speler R. Keskin, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Volkan Bayarslan bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Bursaspor.

LIVE Akhisar Belediyespor - Bursaspor 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt E. Manu met assist van O. Ayık Akhisar Belediyespor 1-0
28' Wissel Bursaspor Wissel U. Nayir voor B. Kapacak Bursaspor
30' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor I. Latovlevici Bursaspor
39' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt O. Ayık met assist van Miguel Lopes Akhisar Belediyespor 2-0
46' Doelpunt Bursaspor Doelpunt U. Nayir met assist van T. Torun Bursaspor 2-1
65' Doelpunt Bursaspor Doelpunt U. Nayir met assist van H. Saivet Bursaspor 2-2
70' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Serginho voor K. Keleş Akhisar Belediyespor
74' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel C. Osmanpaşa voor A. Vršajević Akhisar Belediyespor
78' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor E. Ersoy Bursaspor
85' Doelpunt Bursaspor Doelpunt I. Latovlevici Bursaspor 2-3
88' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel A. Regattin voor A. Çeviker Akhisar Belediyespor
89' Wissel Bursaspor Wissel Y. Erdoğan voor T. Torun Bursaspor
92' Wissel Bursaspor Wissel R. Keskin voor H. Saivet Bursaspor
95' Doelpunt Bursaspor Doelpunt R. Keskin Bursaspor 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Bursaspor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Bursaspor
De opstellingen van Akhisar Belediyespor en Bursaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhisar Belediyespor gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Bursaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach
Voorbeschouwing Akhisar Belediyespor - Bursaspor

Akhisar Belediyespor en Bursaspor treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhisar Belediyespor en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 11 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhisar Belediyespor. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Akhisar Belediyespor favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Bursaspor slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Akhisar Belediyespor 5
Winst Bursaspor 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhisar Belediyespor op een 16e positie staat, terwijl we Bursaspor terugvinden op de 14e plaats.