Nabeschouwing Alanyaspor - Kayserispor (5-0) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 14:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Alanyaspor het zaterdag 24 november 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor.

Via de Alanyaspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alanyaspor - Kayserispor (5-0)

Het Super Lig duel tussen Alanyaspor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 5-0 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg P. Cissé van Alanyaspor via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 50e minuut voor dat Alanyaspor via Djalma op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Alanyaspor via een goal van E. Karaca in de 60e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 74e minuut volgde een derde treffer van Alanyaspor, waarmee P. Cissé zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Alanyaspor geen gas terug, waardoor in de 79e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van P. Cissé. De vijfde treffer van Alanyaspor viel in de 82e minuut en kwam op naam te staan van J. Fernándes.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Arda Kardeşler en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Alanyaspor.

LIVE Alanyaspor - Kayserispor 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alanyaspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Turan Kayserispor
20' Penalty gemist Alanyaspor Penalty gemist P. Cissé Alanyaspor
50' Penalty Alanyaspor Penalty Djalma Alanyaspor 1-0
46' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor C. Săpunaru Kayserispor
54' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Baiano Alanyaspor
58' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor O. Kucher Kayserispor
60' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Karaca Alanyaspor 2-0
62' Wissel Kayserispor Wissel M. Özyıldırım voor B. Başacıkoğlu Kayserispor
64' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor M. Özyıldırım Kayserispor
66' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor I. Sackey Alanyaspor
68' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor P. Cissé Alanyaspor
74' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cissé met assist van Djalma Alanyaspor 3-0
74' Wissel Alanyaspor Wissel L. Villafáñez voor G. Maniatis Alanyaspor
75' Wissel Kayserispor Wissel K. Çelik voor T. Chery Kayserispor
77' Wissel Alanyaspor Wissel J. Fernándes voor E. Karaca Alanyaspor
79' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cissé met assist van J. Fernándes Alanyaspor 4-0
80' Wissel Kayserispor Wissel A. Doğan voor L. Gülen Kayserispor
82' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Fernándes met assist van Djalma Alanyaspor 5-0
83' Wissel Alanyaspor Wissel Bobô voor P. Cissé Alanyaspor
84' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Silvestre Varela Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Alanyaspor - Kayserispor
Opstellingen Alanyaspor - Kayserispor
De opstellingen van Alanyaspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Alanyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.