Nabeschouwing Sivasspor - BB Erzurumspor (2-2) || Super Lig 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 16:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Sivasspor het zondag 16 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen BB Erzurumspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - BB Erzurumspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - BB Erzurumspor (2-2)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Sivasspor en BB Erzurumspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. J. Ščuk maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee BB Erzurumspor vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Sivasspor kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Kılınç, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette A. Koné zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sivasspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat İ. Akdağ de 2-2 maakte voor BB Erzurumspor. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sivasspor - BB Erzurumspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - BB Erzurumspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty BB Erzurumspor Penalty J. Ščuk BB Erzurumspor 0-1
36' Doelpunt Sivasspor Doelpunt E. Kılınç Sivasspor 1-1
43' Wissel BB Erzurumspor Wissel İ. Akdağ voor S. Tshabalala BB Erzurumspor
55' Doelpunt Sivasspor Doelpunt A. Koné met assist van E. Kılınç Sivasspor 2-1
57' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor L. Gör BB Erzurumspor
66' Wissel Sivasspor Wissel G. Torje voor U. Çiftçi Sivasspor
66' Wissel BB Erzurumspor Wissel E. Çelenk voor G. Sunu BB Erzurumspor
73' Wissel BB Erzurumspor Wissel R. Munsy voor L. Thy BB Erzurumspor
76' Wissel Sivasspor Wissel M. Demir voor A. Koné Sivasspor
79' Doelpunt BB Erzurumspor Doelpunt İ. Akdağ met assist van L. Gör BB Erzurumspor 2-2
83' Wissel Sivasspor Wissel M. Yandaş voor S. Rybalka Sivasspor
94' Gele kaart BB Erzurumspor Gele kaart voor T. Antalyalı BB Erzurumspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - BB Erzurumspor
Opstellingen Sivasspor - BB Erzurumspor
De opstellingen van Sivasspor en BB Erzurumspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en BB Erzurumspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.