Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Sivasspor (4-4) || Super Lig 2018/2019

Zondag 7 oktober 2018 - 12:30 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Yeni Malatyaspor het zondag 7 oktober 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Novi Gradski Stadion in Novi Pazar.

Via de Yeni Malatyaspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Sivasspor (4-4)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Yeni Malatyaspor en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Mina, waarmee Yeni Malatyaspor met 1-0 de leiding nam. Sivasspor kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Demir, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 21e minuut zette Robinho zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sivasspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 24 minuten werd de voorsprong voor Sivasspor vergroot nadat Robinho de 1-3 wist te scoren. In de 53e minuut moest Sivasspor verder met een man minder, nadat Douglas Pereira een tweede gele kaart kreeg. Yeni Malatyaspor verkleinde in de 67e minuut de achterstand doordat M. Donald de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Een penalty na 74 minuten had Sivasspor een goal moeten opleveren, maar M. Demir wist deze kans helaas niet verzilveren, waardoor de score onveranderd bleef. Even later in de 75e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het H. Arslan van Sivasspor die tekende voor de 2-4. Ook daarna bleef er maar gescoord worden, want na 77 minuten viel alweer de 3-4. Dit keer was het A. Büyük die scoorde namens Yeni Malatyaspor.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bülent Yildirim en eindigde de wedstrijd dus met een 4-4 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Yeni Malatyaspor - Sivasspor
Goals
4
4
Balbezit
60%
40%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
23
12
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
119
103
Gevaarlijke aanvallen
101
44
Passes
474
302
Overtredingen
13
13
Buitenspel
3
0
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Yeni Malatyaspor - Sivasspor 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt A. Mina met assist van Guilherme Yeni Malatyaspor 1-0
17' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Demir Sivasspor 1-1
19' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Z. Erdal Sivasspor
21' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Robinho met assist van Douglas Pereira Sivasspor 1-2
24' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Robinho met assist van Douglas Pereira Sivasspor 1-3
27' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Douglas Pereira Sivasspor
47' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Pereira voor S. Muniru Yeni Malatyaspor
53' Tweede gele kaart Sivasspor Tweede gele kaart voor Douglas Pereira Sivasspor
56' Wissel Sivasspor Wissel P. Papp voor S. Rybalka Sivasspor
64' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. Büyük Yeni Malatyaspor
64' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor S. Çiftpınar Yeni Malatyaspor
64' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor R. Çağıran Yeni Malatyaspor
67' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt M. Donald Yeni Malatyaspor 2-3
72' Wissel Sivasspor Wissel G. Torje voor E. Kılınç Sivasspor
74' Penalty gemist Sivasspor Penalty gemist M. Demir Sivasspor
75' Doelpunt Sivasspor Doelpunt H. Arslan Sivasspor 2-4
76' Wissel Sivasspor Wissel A. Koné voor M. Demir Sivasspor
77' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt A. Büyük met assist van K. Boutaïb Yeni Malatyaspor 3-4
80' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt E. Tozlu Yeni Malatyaspor 4-4
81' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor E. Tozlu Yeni Malatyaspor
90' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Ildiz voor M. Donald Yeni Malatyaspor
91' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Robinho Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Sivasspor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Sivasspor
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Erol Bulut
Wissels Yeni Malatyaspor
# Speler Pos.
35 Abdulsamed Damlu K
25 Ertaç Özbir K
28 Murat Akça V
87 Issiar Dia M
11 Eren Tozlu M
61 Mustafa Eskihellaç M
19 Ahmed Ildız M
17 Michaël Pereira M
8 Murat Yıldırım M
Formatie 4-2-3-1
Coach Tamer Tuna
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Sivasspor

Yeni Malatyaspor en Sivasspor treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bülent Yildirim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 28 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Yeni Malatyaspor. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Yeni Malatyaspor als Sivasspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Yeni Malatyaspor 1
Winst Sivasspor 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 9e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Yeni Malatyaspor - Sivasspor Opstelling Yeni Malatyaspor Opstelling Sivasspor Live Yeni Malatyaspor - Sivasspor Live Yeni Malatyaspor - Sivasspor kijken Yeni Malatyaspor - Sivasspor kijken Live Yeni Malatyaspor - Sivasspor stream Yeni Malatyaspor - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Sivasspor Uitslag Yeni Malatyaspor - Sivasspor Statistieken Yeni Malatyaspor - Sivasspor Super Lig 2018/2019 Yeni Malatyaspor - Sivasspor wedden Yeni Malatyaspor - Sivasspor gokken Yeni Malatyaspor - Sivasspor Unibet