Nabeschouwing Hartberg - Sturm Graz (2-0) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Hartberg het zaterdag 27 oktober 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Sturm Graz (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Markus Hameter geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door R. Rep, waarmee Hartberg met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Hartberg opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het R. Rep die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Hartberg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hartberg.

LIVE Hartberg - Sturm Graz 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Hartberg Wissel T. Rotter voor M. Huber Hartberg
57' Doelpunt Hartberg Doelpunt R. Rep Hartberg 1-0
60' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor F. Sittsam Hartberg
61' Wissel Sturm Graz Wissel E. Eze voor S. Lovric Sturm Graz
63' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor S. Rasswalder Hartberg
65' Wissel Sturm Graz Wissel M. Lema voor P. Huspek Sturm Graz
66' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Rep Hartberg
72' Wissel Sturm Graz Wissel P. Hosiner voor L. Grozurek Sturm Graz
72' Wissel Hartberg Wissel F. Schubert voor D. Tadic Hartberg
78' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor I. Ljubic Hartberg
80' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor P. Zulj Sturm Graz
81' Wissel Hartberg Wissel Z. Sanogo voor C. Kröpfl Hartberg
89' Doelpunt Hartberg Doelpunt R. Rep Hartberg 2-0
92' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor O. Kiteishvili Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Sturm Graz
Opstellingen Hartberg - Sturm Graz
De opstellingen van Hartberg en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Hartberg - Sturm Graz

Hartberg en Sturm Graz treffen elkaar in de 12e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Markus Hameter en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hartberg en Sturm Graz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 28 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sturm Graz. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sturm Graz favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hartberg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hartberg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hartberg 0
Winst Sturm Graz 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hartberg op een 8e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 6e plaats.