Nabeschouwing Sturm Graz - Austria Wien (1-3) || Tipico Bundesliga 2018/2019

Zondag 12 mei 2019 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2018/2019 neemt Sturm Graz het zondag 12 mei 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Austria Wien (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Markus Hameter geëindigd in een 1-3 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door O. Kiteishvili, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. Austria Wien kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Grünwald, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette A. Grünwald zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Austria Wien de leiding in de wedstrijd nam.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor Austria Wien vergroot nadat C. Monschein de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Austria Wien.

LIVE Sturm Graz - Austria Wien 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt O. Kiteishvili Sturm Graz 1-0
33' Doelpunt Austria Wien Doelpunt A. Grünwald Austria Wien 1-1
46' Wissel Austria Wien Wissel A. Borkovic voor C. Schoissengeyer Austria Wien
49' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor T. Ebner Austria Wien
57' Doelpunt Austria Wien Doelpunt A. Grünwald Austria Wien 1-2
59' Wissel Sturm Graz Wissel P. Huspek voor M. Lema Sturm Graz
66' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Martschinko Austria Wien
67' Wissel Sturm Graz Wissel A. Jakupovic voor A. Avlonitis Sturm Graz
68' Wissel Austria Wien Wissel M. Sax voor D. Prokop Austria Wien
74' Wissel Austria Wien Wissel V. Demaku voor T. Ebner Austria Wien
80' Wissel Sturm Graz Wissel E. Friday voor D. Maresic Sturm Graz
83' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor G. Mensah Sturm Graz
83' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor C. Monschein Austria Wien
83' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Sax Austria Wien
85' Doelpunt Austria Wien Doelpunt C. Monschein met assist van A. Grünwald Austria Wien 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Austria Wien
Opstellingen Sturm Graz - Austria Wien
De opstellingen van Sturm Graz en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.