Nabeschouwing Faeröer - Andorra (2-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Dinsdag 13 oktober 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Faeröer het dinsdag 13 oktober 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Andorra. De wedstrijd wordt gespeeld in Tórsvøllur in Tórshavn.

Via de Faeröer - Andorra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Faeröer - Andorra (2-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Faeröer en Andorra is onder leiding van scheidsrechter Antti Munukka geëindigd in een 2-0 overwinning voor Faeröer. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door K. Olsen, waarmee Faroe Islands met 1-0 de leiding nam. Faroe Islands vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Olsen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 36e minuut was de ideale kans voor Faroe Islands om te scoren. H. Hansson was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Faeröer.

LIVE Faeröer - Andorra 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Faeröer - Andorra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor B. Olsen Faroe Islands
10' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor H. Hansson Faroe Islands
19' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt K. Olsen met assist van M. Olsen Faroe Islands 1-0
33' Doelpunt Faroe Islands Doelpunt K. Olsen met assist van H. Hansson Faroe Islands 2-0
36' Penalty gemist Faroe Islands Penalty gemist H. Hansson Faroe Islands
37' Gele kaart Andorra Gele kaart voor M. San Nicolas Andorra
48' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor M. Olsen Faroe Islands
55' Wissel Faroe Islands Wissel J. Edmundsson voor M. Olsen Faroe Islands
59' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Cucu Andorra
62' Wissel Andorra Wissel C. Martinez voor M. Vieira Andorra
71' Wissel Andorra Wissel J. Rubio voor A. Martinez Andorra
71' Wissel Andorra Wissel A. Sanchez voor Cucu Andorra
72' Wissel Faroe Islands Wissel G. Sorensen voor J. Danielsen Faroe Islands
72' Wissel Faroe Islands Wissel A. Olsen voor S. Vatnhamar Faroe Islands
79' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor A. Olsen Faroe Islands
88' Wissel Andorra Wissel S. Moreno voor M. Rebes Andorra
89' Wissel Andorra Wissel V. Bernat voor J. Alaez Andorra
92' Wissel Faroe Islands Wissel H. Hansen voor S. Nattestad Faroe Islands
Video hoogtepunten en samenvatting Faeröer - Andorra
Opstellingen Faeröer - Andorra
De opstellingen van Faeröer en Andorra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Faeröer gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Andorra zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Faeröer - Andorra

Faeröer en Andorra spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antti Munukka en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Faeröer en Andorra in de UEFA Nations League vond plaats op 6 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Faeröer. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Faeröer favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Andorra slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Faeröer 1
Winst Andorra 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Faeröer op een 1e positie staat, terwijl we Andorra terugvinden op de 4e plaats.