Nabeschouwing Anderlecht O19 - Dynamo Kiev O19 (1-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 6 november 2018 - 19:30 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Anderlecht O19 het dinsdag 6 november 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev O19.

Via de Anderlecht O19 - Dynamo Kiev O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht O19 - Dynamo Kiev O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2018/2019 wedstrijd tussen Anderlecht O19 en Dynamo Kiev O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 27 minuten. S. Dewaele maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Anderlecht U19 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Dynamo Kyiv U19 kwam na 70 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van V. Mashchenko, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Anderlecht O19 - Dynamo Kiev O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht O19 - Dynamo Kiev O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Dynamo Kyiv U19 Gele kaart voor D. Popov Dynamo Kyiv U19
27' Penalty Anderlecht U19 Penalty S. Dewaele Anderlecht U19 1-0
46' Gele kaart Dynamo Kyiv U19 Gele kaart voor O. Syrota Dynamo Kyiv U19
61' Wissel Dynamo Kyiv U19 Wissel D. Skorko voor T. Dmytruk Dynamo Kyiv U19
70' Doelpunt Dynamo Kyiv U19 Doelpunt V. Mashchenko met assist van S. Buletsa Dynamo Kyiv U19 1-1
71' Wissel Dynamo Kyiv U19 Wissel Y. Nadolskyi voor V. Voloshyn Dynamo Kyiv U19
80' Gele kaart Dynamo Kyiv U19 Gele kaart voor V. Mashchenko Dynamo Kyiv U19
82' Wissel Anderlecht U19 Wissel A. Mayanga voor M. Suray Anderlecht U19
84' Wissel Dynamo Kyiv U19 Wissel V. Vanat voor V. Mashchenko Dynamo Kyiv U19
85' Wissel Anderlecht U19 Wissel T. Lutonda voor M. Nzita Anderlecht U19
93' Gele kaart Anderlecht U19 Gele kaart voor T. Lutonda Anderlecht U19
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht O19 - Dynamo Kiev O19
Opstellingen Anderlecht O19 - Dynamo Kiev O19
De opstellingen van Anderlecht O19 en Dynamo Kiev O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.