Nabeschouwing Qabala O19 - Hertha O19 (1-3) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 7 november 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Qabala O19 het woensdag 7 november 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Hertha O19.

Via de Qabala O19 - Hertha O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qabala O19 - Hertha O19 (1-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Qabala O19 en Hertha O19 is onder leiding van scheidsrechter Daniyar Sakhi geëindigd in een 1-3 overwinning voor Hertha O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door M. Kiprit, waarmee Hertha U19 met 0-1 de leiding nam. Hertha U19 vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Ngankam op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 74e minuut was de ideale kans voor Qabala U19 om te scoren. S. Gurbanov was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 86e minuut volgde een derde treffer van Hertha U19, waarmee R. Werthmüller zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 89 minuten deed A. Sadikhov iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Qabala U19 werd verkleind tot 1-3.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Hertha O19.

LIVE Qabala O19 - Hertha O19 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qabala O19 - Hertha O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Hertha U19 Gele kaart voor M. Ramić Hertha U19
46' Wissel Hertha U19 Wissel J. Michelbrink voor J. Albrecht Hertha U19
65' Doelpunt Hertha U19 Doelpunt M. Kiprit met assist van J. Michelbrink Hertha U19 0-1
66' Wissel Qabala U19 Wissel T. Isazade voor V. Rzayev Qabala U19
71' Doelpunt Hertha U19 Doelpunt J. Ngankam met assist van M. Ramić Hertha U19 0-2
72' Wissel Hertha U19 Wissel R. Werthmüller voor F. Krebs Hertha U19
72' Gele kaart Hertha U19 Gele kaart voor L. Klatte Hertha U19
74' Penalty gemist Qabala U19 Penalty gemist S. Gurbanov Qabala U19
74' Gele kaart Qabala U19 Gele kaart voor I. Ingilabli Qabala U19
78' Wissel Qabala U19 Wissel A. Mursalov voor S. Gurbanov Qabala U19
79' Wissel Hertha U19 Wissel T. Gözüsirin voor J. Weber Hertha U19
86' Doelpunt Hertha U19 Doelpunt R. Werthmüller met assist van M. Kiprit Hertha U19 0-3
88' Wissel Qabala U19 Wissel N. Orujlu voor M. Maharramov Qabala U19
89' Doelpunt Qabala U19 Doelpunt A. Sadikhov met assist van A. Mursalov Qabala U19 1-3
89' Wissel Hertha U19 Wissel E. Tamim voor F. Baak Hertha U19
90' Wissel Hertha U19 Wissel P. Krüger voor M. Gurschke Hertha U19
Video hoogtepunten en samenvatting Qabala O19 - Hertha O19
Opstellingen Qabala O19 - Hertha O19
De opstellingen van Qabala O19 en Hertha O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.