Nabeschouwing Ajax O19 - Besiktas O19 (3-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 28 september 2021 - 14:30 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Ajax O19 het dinsdag 28 september 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Besiktas O19.

Via de Ajax O19 - Besiktas O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax O19 - Besiktas O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Ajax O19 en Besiktas O19 is onder leiding van scheidsrechter Peter Kjærsgaard-Andersen geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ajax O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door K. Hlynsson, waarmee Ajax U19 met 1-0 de leiding nam. Ajax U19 vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. van Axel Dongen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 76e minuut was de ideale kans voor Besiktas U19 om te scoren. K. Yağcı was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 78e minuut volgde een derde treffer van Ajax U19, waarmee G. Misehouy zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 82 minuten deed K. Yağcı iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Besiktas U19 werd verkleind tot 3-1.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Ajax O19.

Wedstrijdstatistieken Ajax O19 - Besiktas O19
3
1
LIVE Ajax O19 - Besiktas O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax O19 - Besiktas O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Besiktas U19 Wissel K. Bilikli voor A. Duishoev Besiktas U19
35' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt K. Hlynsson met assist van A. van Axel Dongen Ajax U19 1-0
45' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor P. Aning Ajax U19
46' Wissel Besiktas U19 Wissel B. Yıldız voor K. Bilikli Besiktas U19
55' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt A. van Axel Dongen met assist van G. Misehouy Ajax U19 2-0
59' Wissel Besiktas U19 Wissel A. Kömeç voor C. Demir Besiktas U19
60' Wissel Besiktas U19 Wissel E. Korkmaz voor H. Çiçek Besiktas U19
63' Wissel Ajax U19 Wissel E. Dall voor A. van Axel Dongen Ajax U19
63' Wissel Ajax U19 Wissel D. Jermoumi voor R. Sarfo Ajax U19
76' Penalty gemist Besiktas U19 Penalty gemist K. Yağcı Besiktas U19
76' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor O. Aertssen Ajax U19
78' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt G. Misehouy met assist van P. Aning Ajax U19 3-0
79' Wissel Ajax U19 Wissel D. Jhaïr-Bobson voor J. Banel Ajax U19
79' Wissel Ajax U19 Wissel J. Kjær voor P. Aning Ajax U19
82' Doelpunt Besiktas U19 Doelpunt K. Yağcı met assist van B. Yıldız Besiktas U19 3-1
82' Wissel Besiktas U19 Wissel Y. Oral voor E. İlkhan Besiktas U19
85' Wissel Ajax U19 Wissel J. Brandes voor S. Vos Ajax U19
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax O19 - Besiktas O19
Opstellingen Ajax O19 - Besiktas O19
De opstellingen van Ajax O19 en Besiktas O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.