Nabeschouwing Ajax O19 - Sporting CP O19 (2-3) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 7 december 2021 - 14:30 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Ajax O19 het dinsdag 7 december 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP O19.

Via de Ajax O19 - Sporting CP O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax O19 - Sporting CP O19 (2-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Ajax O19 en Sporting CP O19 is onder leiding van scheidsrechter Espen Eskås geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sporting CP O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 23 minuten. A. van Axel Dongen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ajax U19 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Ajax U19 vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. van Axel Dongen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut wist Sporting CP U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Fernandes.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Y. Chermiti de 2-2 maakte voor Sporting CP U19. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Sporting CP U19 dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat C. F. Camara Lamba de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Espen Eskås bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Sporting CP O19.

Wedstrijdstatistieken Ajax O19 - Sporting CP O19
2
3
LIVE Ajax O19 - Sporting CP O19 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax O19 - Sporting CP O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor C. F. Camara Lamba Sporting CP U19
23' Penalty Ajax U19 Penalty A. van Axel Dongen Ajax U19 1-0
25' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt A. van Axel Dongen met assist van E. Dall Ajax U19 2-0
28' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor M. Marques Sporting CP U19
41' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor J. Dirksen Ajax U19
42' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt M. Fernandes met assist van D. Cabral Sporting CP U19 2-1
53' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor R. Marques Sporting CP U19
63' Wissel Ajax U19 Wissel R. Sarfo voor E. Dall Ajax U19
64' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor M. Fernandes Sporting CP U19
64' Wissel Sporting CP U19 Wissel J. Daniel voor D. Cabral Sporting CP U19
71' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt Y. Chermiti met assist van M. Marques Sporting CP U19 2-2
71' Wissel Ajax U19 Wissel J. Enem voor J. Dirksen Ajax U19
80' Wissel Sporting CP U19 Wissel R. Ribeiro voor R. Marques Sporting CP U19
83' Wissel Ajax U19 Wissel O. Agougil voor C. Rasmussen Ajax U19
83' Wissel Ajax U19 Wissel G. O. Misehouy voor J. Brandes Ajax U19
87' Doelpunt Sporting CP U19 Doelpunt C. F. Camara Lamba met assist van M. Menino Sporting CP U19 2-3
92' Wissel Sporting CP U19 Wissel S. Loureiro Carvalho Justo voor M. Menino Sporting CP U19
95' Gele kaart Sporting CP U19 Gele kaart voor D. Callai Sporting CP U19
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax O19 - Sporting CP O19
Opstellingen Ajax O19 - Sporting CP O19
Voorbeschouwing Ajax O19 - Sporting CP O19

Ajax O19 en Sporting CP O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Espen Eskås en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ajax O19 en Sporting CP O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 15 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Ajax O19 0
Winst Sporting CP O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ajax O19 op een 1e positie staat, terwijl we Sporting CP O19 terugvinden op de 2e plaats.