Nabeschouwing Barcelona O19 - Bayern Munchen O19 (2-0) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 14 september 2021 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Barcelona O19 het dinsdag 14 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bayern Munchen O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Johan Cruyff in Sant Joan Despí.

Via de Barcelona O19 - Bayern Munchen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - Bayern Munchen O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Barcelona O19 en Bayern Munchen O19 is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barcelona O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Fabián Luzzi, waarmee Barcelona U19 met 1-0 de leiding nam. In de 50e minuut kreeg B. Neziri van Bayern U19 voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Bayern U19 de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Barcelona U19 via een goal van Arnau Casas in de 64e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Barcelona O19.

LIVE Barcelona O19 - Bayern Munchen O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - Bayern Munchen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor B. Neziri Bayern U19
20' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Fabián Luzzi Barcelona U19
24' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Fabián Luzzi Barcelona U19 1-0
46' Wissel Bayern U19 Wissel A. Pavlović voor M. Wenig Bayern U19
49' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor Y. Kabadayı Bayern U19
50' Tweede gele kaart Bayern U19 Tweede gele kaart voor B. Neziri Bayern U19
53' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor C. Riad Barcelona U19
57' Wissel Barcelona U19 Wissel Victor Barberá voor Fabián Luzzi Barcelona U19
58' Wissel Barcelona U19 Wissel Estanis Pedrola voor Z. Abdelkader Barcelona U19
60' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Ilias Akhomach Barcelona U19
64' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Arnau Casas met assist van Txus Alba Barcelona U19 2-0
70' Wissel Bayern U19 Wissel Y. Aitamer voor A. Sieb Bayern U19
76' Wissel Barcelona U19 Wissel Josep Cerdà voor Ilias Akhomach Barcelona U19
76' Wissel Barcelona U19 Wissel Jorge Alastuey voor Aleix Garrido Barcelona U19
77' Wissel Bayern U19 Wissel F. Krätzig voor A. Ibrahimović Bayern U19
89' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Marc Casadó Barcelona U19
90' Wissel Bayern U19 Wissel M. Sanyang voor Y. Kabadayı Bayern U19
90' Wissel Bayern U19 Wissel P. Brekner voor D. Herold Bayern U19
91' Wissel Barcelona U19 Wissel Álex Valle voor Txus Alba Barcelona U19
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona O19 - Bayern Munchen O19
Opstellingen Barcelona O19 - Bayern Munchen O19
De opstellingen van Barcelona O19 en Bayern Munchen O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.