Nabeschouwing Chelsea O19 - Malmo FF O19 (4-2) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 20 oktober 2021 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Chelsea O19 het woensdag 20 oktober 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Malmo FF O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Cobham Training Centre in Stoke d'Abernon.

Via de Chelsea O19 - Malmo FF O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea O19 - Malmo FF O19 (4-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Chelsea O19 en Malmo FF O19 is onder leiding van scheidsrechter Kári Jóannesarson á Høvdanum geëindigd in een 4-2 overwinning voor Chelsea O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door I. Bjerkebo, waarmee Malmo FF U19 met 0-1 de leiding nam. Malmo FF U19 vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Bjerkebo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist Chelsea U19 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Rankine.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat X. Simons de 2-2 maakte voor Chelsea U19. Chelsea U19 leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 77 minuten op voorsprong na een goal van B. Fiabema: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van Chelsea U19 speler S. Thomas, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kári Jóannesarson á Høvdanum bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Chelsea O19.

LIVE Chelsea O19 - Malmo FF O19 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea O19 - Malmo FF O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Malmo FF U19 Doelpunt I. Bjerkebo met assist van P. Stromberg Malmo FF U19 0-1
46' Wissel Chelsea U19 Wissel J. Soonsup-Bell voor J. Haigh Chelsea U19
53' Wissel Chelsea U19 Wissel B. Hughes voor J. Tobin Chelsea U19
58' Doelpunt Malmo FF U19 Doelpunt I. Bjerkebo met assist van S. Nanasi Malmo FF U19 0-2
61' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt D. Rankine met assist van L. Hall Chelsea U19 1-2
63' Wissel Chelsea U19 Wissel S. Thomas voor L. Hall Chelsea U19
63' Wissel Chelsea U19 Wissel E. Andersson voor C. Webster Chelsea U19
69' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt X. Simons met assist van E. Andersson Chelsea U19 2-2
72' Wissel Chelsea U19 Wissel L. Flower voor D. Rankine Chelsea U19
77' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt B. Fiabema met assist van E. Andersson Chelsea U19 3-2
78' Wissel Malmo FF U19 Wissel A. Hughes voor H. Bolin Malmo FF U19
86' Wissel Malmo FF U19 Wissel A. Avdic voor M. Widell Malmo FF U19
86' Wissel Malmo FF U19 Wissel A. Neziri voor I. Bjerkebo Malmo FF U19
89' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt S. Thomas met assist van H. Vale Chelsea U19 4-2
90' Wissel Malmo FF U19 Wissel L. Hamawand voor A. Karlin Malmo FF U19
90' Wissel Malmo FF U19 Wissel M. Braendshoi voor H. Larsson Malmo FF U19
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea O19 - Malmo FF O19
Opstellingen Chelsea O19 - Malmo FF O19
De opstellingen van Chelsea O19 en Malmo FF O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.