Nabeschouwing Liverpool O19 - Atl. Madrid O19 (2-0) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 3 november 2021 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Liverpool O19 het woensdag 3 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Atl. Madrid O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Liverpool’s Academy Ground in Knowsley.

Via de Liverpool O19 - Atl. Madrid O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool O19 - Atl. Madrid O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Liverpool O19 en Atl. Madrid O19 is onder leiding van scheidsrechter Mykola Balakin geëindigd in een 2-0 overwinning voor Liverpool O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. Woltman van Liverpool U19 via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 64 minuten was het M. Woltman die Liverpool U19 op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Liverpool U19 via een goal van J. Quansah in de 70e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Liverpool O19.

LIVE Liverpool O19 - Atl. Madrid O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool O19 - Atl. Madrid O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor A. Gismera Atl. Madrid U19
26' Penalty gemist Liverpool U19 Penalty gemist M. Woltman Liverpool U19
29' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor B. Koumetio Liverpool U19
46' Wissel Liverpool U19 Wissel H. Blair voor K. Gordon Liverpool U19
46' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel J. Curras voor O. Gonzalez Campos Atl. Madrid U19
53' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor S. Diez Roldan Atl. Madrid U19
61' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel R. Valdera voor A. Moreno Atl. Madrid U19
64' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt M. Woltman met assist van B. Koumetio Liverpool U19 1-0
68' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel S. M. Olmos voor S. Diez Roldan Atl. Madrid U19
70' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt J. Quansah met assist van J. Norris Liverpool U19 2-0
72' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel M. Denia voor A. Gismera Atl. Madrid U19
86' Wissel Liverpool U19 Wissel D. Corness voor J. Norris Liverpool U19
86' Wissel Liverpool U19 Wissel O. Cannonier voor H. Blair Liverpool U19
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool O19 - Atl. Madrid O19
Opstellingen Liverpool O19 - Atl. Madrid O19
De opstellingen van Liverpool O19 en Atl. Madrid O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.