Nabeschouwing Manchester United O19 - Villarreal U19 (1-4) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Manchester United O19 het woensdag 29 september 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Leigh Sports Village Stadium in Leigh.

Via de Manchester United O19 - Villarreal U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United O19 - Villarreal U19 (1-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Manchester United O19 en Villarreal U19 is onder leiding van scheidsrechter Þorvaldur Arnason geëindigd in een 1-4 overwinning voor Villarreal U19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Villarreal U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Joan Torrents. Villarreal U19 vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jorge Pascual op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut volgde een derde treffer van Villarreal U19, waarmee Marlone Henry zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Villarreal U19 geen gas terug, waardoor in de 47e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Rodrigo Alonso. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 72e minuut wist Álvaro Fernández namens Manchester United U19 de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Þorvaldur Arnason en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Villarreal U19.

LIVE Manchester United O19 - Villarreal U19 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United O19 - Villarreal U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Villarreal U19 Doelpunt Joan Torrents Villarreal U19 0-1
22' Doelpunt Villarreal U19 Doelpunt Jorge Pascual Villarreal U19 0-2
26' Gele kaart Manchester United U19 Gele kaart voor S. Shoretire Manchester United U19
28' Doelpunt Villarreal U19 Doelpunt Marlone Henry met assist van Antonio Pacheco Villarreal U19 0-3
47' Doelpunt Villarreal U19 Doelpunt Rodrigo Alonso met assist van Aitor Gelardo Villarreal U19 0-4
52' Gele kaart Manchester United U19 Gele kaart voor Álvaro Fernández Manchester United U19
58' Wissel Manchester United U19 Wissel S. Mather voor D. Hoogewerf Manchester United U19
59' Wissel Manchester United U19 Wissel R. Bennett voor W. Kambwala Manchester United U19
59' Wissel Manchester United U19 Wissel Z. Iqbal voor J. Hugill Manchester United U19
69' Gele kaart Manchester United U19 Gele kaart voor M. Šviderský Manchester United U19
70' Wissel Villarreal U19 Wissel Jon García voor Rodrigo Alonso Villarreal U19
70' Wissel Villarreal U19 Wissel E. García voor Joan Torrents Villarreal U19
71' Gele kaart Villarreal U19 Gele kaart voor Jon García Villarreal U19
72' Doelpunt Manchester United U19 Doelpunt Álvaro Fernández met assist van Marc Jurado Manchester United U19 1-4
75' Wissel Manchester United U19 Wissel D. Gore voor C. Savage Manchester United U19
75' Wissel Manchester United U19 Wissel K. Mainoo voor M. Šviderský Manchester United U19
82' Wissel Villarreal U19 Wissel Alejandro Jiménez voor Jorge Pascual Villarreal U19
82' Wissel Villarreal U19 Wissel Sergio Hinojosa voor T. Geralnik Villarreal U19
88' Wissel Villarreal U19 Wissel Joan Agustina voor Antonio Pacheco Villarreal U19
93' Gele kaart Villarreal U19 Gele kaart voor Joan Agustina Villarreal U19
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United O19 - Villarreal U19
Opstellingen Manchester United O19 - Villarreal U19
De opstellingen van Manchester United O19 en Villarreal U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.