Nabeschouwing Paris SG O19 - RB Leipzig O19 (3-0) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Paris SG O19 het dinsdag 19 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen RB Leipzig O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal Georges Lefèvre in Saint-Germain-en-Laye.

Via de Paris SG O19 - RB Leipzig O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paris SG O19 - RB Leipzig O19 (3-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Paris SG O19 en RB Leipzig O19 is onder leiding van scheidsrechter Duje Strukan geëindigd in een 3-0 overwinning voor Paris SG O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door W. Odobert, waarmee Paris SG U19 met 1-0 de leiding nam. Paris SG U19 vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van X. Simons op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Paris SG U19, waarmee E. Bitshiabu zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Duje Strukan, waardoor Paris SG O19 dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Paris SG O19 - RB Leipzig O19 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paris SG O19 - RB Leipzig O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt W. Odobert met assist van X. Simons Paris SG U19 1-0
38' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor B. Klefisch RB Leipzig U19
46' Wissel RB Leipzig U19 Wissel D. Krasucki voor B. Klefisch RB Leipzig U19
66' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor J. Wosz RB Leipzig U19
66' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt X. Simons met assist van D. Gassama Paris SG U19 2-0
66' Wissel RB Leipzig U19 Wissel J. Pfennig voor G. Madsen RB Leipzig U19
67' Wissel RB Leipzig U19 Wissel Y. Freischlad voor O. Kohl RB Leipzig U19
70' Wissel Paris SG U19 Wissel P. N. Lemina voor A. Kari Paris SG U19
73' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor E. Uhlmann RB Leipzig U19
76' Wissel Paris SG U19 Wissel D. Weidmann voor E. Michut Paris SG U19
84' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt E. Bitshiabu Paris SG U19 3-0
84' Wissel Paris SG U19 Wissel E. Tayamoutou voor W. Odobert Paris SG U19
84' Wissel Paris SG U19 Wissel K. Najeh voor V. Muntu Wa Mungu Paris SG U19
84' Wissel Paris SG U19 Wissel I. Gharbi voor D. Gassama Paris SG U19
88' Wissel RB Leipzig U19 Wissel J. Winter voor D. Krasucki RB Leipzig U19
88' Wissel RB Leipzig U19 Wissel V. Siepler voor D. Lelle RB Leipzig U19
Video hoogtepunten en samenvatting Paris SG O19 - RB Leipzig O19
Opstellingen Paris SG O19 - RB Leipzig O19
De opstellingen van Paris SG O19 en RB Leipzig O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Paris SG O19 - RB Leipzig O19

Paris SG O19 en RB Leipzig O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Duje Strukan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Paris SG O19 en RB Leipzig O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Paris SG O19 0
Winst RB Leipzig O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paris SG O19 op een 3e positie staat, terwijl we RB Leipzig O19 terugvinden op de 4e plaats.