Nabeschouwing Salzburg O19 - Lille U19 (3-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Salzburg O19 het woensdag 29 september 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Lille U19. De wedstrijd wordt gespeeld in DAS.GOLDBERG Stadion in Grödig.

Via de Salzburg O19 - Lille U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg O19 - Lille U19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Salzburg O19 en Lille U19 is onder leiding van scheidsrechter Mohammed Al Hakim geëindigd in een 3-1 overwinning voor Salzburg O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 32 minuten. R. Šimić maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Salzburg U19 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Salzburg U19 vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Šimić op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Salzburg U19, waarmee D. Kameri zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 89 minuten deed Y. Said iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Lille U19 werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Lille U19 echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Salzburg O19.

LIVE Salzburg O19 - Lille U19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg O19 - Lille U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Lille U19 Gele kaart voor R. Ascone Lille U19
31' Gele kaart Lille U19 Gele kaart voor K. Mercier Lille U19
32' Penalty Salzburg U19 Penalty R. Šimić Salzburg U19 1-0
38' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor S. Baidoo Salzburg U19
48' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt R. Šimić Salzburg U19 2-0
65' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt D. Kameri met assist van T. Schiestl Salzburg U19 3-0
68' Wissel Salzburg U19 Wissel E. Havel voor T. Schiestl Salzburg U19
73' Wissel Lille U19 Wissel Y. Said voor A. Messoussa Lille U19
76' Wissel Salzburg U19 Wissel T. Paumgartner voor L. Reischl Salzburg U19
77' Wissel Lille U19 Wissel N. Buayi-Kiala voor R. Ascone Lille U19
78' Wissel Lille U19 Wissel K. Auvray voor C. Mabanza Lille U19
84' Wissel Salzburg U19 Wissel F. Crescenti voor R. Šimić Salzburg U19
84' Wissel Salzburg U19 Wissel L. Ibertsberger voor B. Böckle Salzburg U19
85' Wissel Salzburg U19 Wissel D. Bijelic voor T. Sahin Salzburg U19
89' Doelpunt Lille U19 Doelpunt Y. Said met assist van K. Auvray Lille U19 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg O19 - Lille U19
Opstellingen Salzburg O19 - Lille U19
De opstellingen van Salzburg O19 en Lille U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.