Nabeschouwing Shakhtar Donetsk O19 - Inter O19 (0-1) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 28 september 2021 - 12:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Shakhtar Donetsk O19 het dinsdag 28 september 2021 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Inter O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Lafort Arena in Lafort Arena.

Via de Shakhtar Donetsk O19 - Inter O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk O19 - Inter O19 (0-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Shakhtar Donetsk O19 en Inter O19 is onder leiding van scheidsrechter Juri Frischer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Inter O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door C. Casadei, waarmee Inter U19 met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Inter O19.

LIVE Shakhtar Donetsk O19 - Inter O19 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk O19 - Inter O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor A. Fontanarosa Inter U19
30' Doelpunt Inter U19 Doelpunt C. Casadei met assist van F. Carboni Inter U19 0-1
47' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor F. Carboni Inter U19
58' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor M. Sangalli Inter U19
62' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel O. Rosputko voor K. Siheiev Shakhtar Donetsk U19
64' Gele kaart Shakhtar Donetsk U19 Gele kaart voor A. Hlushchenko Shakhtar Donetsk U19
66' Wissel Inter U19 Wissel G. Fabbian voor F. Nunziatini Inter U19
66' Wissel Inter U19 Wissel N. Iliev voor F. Abiuso Inter U19
74' Wissel Inter U19 Wissel S. Matjaž voor A. Fontanarosa Inter U19
80' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor L. Peschetola Inter U19
83' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel V. Pohorilyi voor D. Honcharuk Shakhtar Donetsk U19
83' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel K. Bako voor I. Losenko Shakhtar Donetsk U19
85' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel O. Pushkarov voor A. Veklenko Shakhtar Donetsk U19
86' Wissel Inter U19 Wissel S. Bonavita voor L. Peschetola Inter U19
86' Wissel Inter U19 Wissel Mateus Muller voor E. Owusu Inter U19
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtar Donetsk O19 - Inter O19
Opstellingen Shakhtar Donetsk O19 - Inter O19
De opstellingen van Shakhtar Donetsk O19 en Inter O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.