Nabeschouwing België - Montenegro (2-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Woensdag 5 juni 2024 - 20:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt België het woensdag 5 juni 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Montenegro. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de België - Montenegro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing België - Montenegro (2-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen België en Montenegro is onder leiding van scheidsrechter Kristoffer Karlsson geëindigd in een 2-0 overwinning voor België. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Kevin De Bruyne, waarmee Belgium met 1-0 de leiding nam. In de 88e minuut kreeg Milos Brnovic van Montenegro voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Montenegro de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Vlak voor tijd werd de stand 2-0 doordat Leandro Trossard van Belgium een penalty wist te benutten in de 93e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor België.

LIVE België - Montenegro 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd België - Montenegro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Belgium Doelpunt Kevin De Bruyne Belgium 1-0
46' Wissel Belgium Wissel Timothy Castagne voor Thomas Meunier Belgium
46' Wissel Belgium Wissel Jérémy Doku voor Amadou Onana Belgium
46' Wissel Belgium Wissel Dodi Lukébakio voor Yannick Carrasco Belgium
46' Wissel Belgium Wissel Orel Mangala voor Johan Bakayoko Belgium
46' Wissel Belgium Wissel Leandro Trossard voor Kevin De Bruyne Belgium
46' Wissel Belgium Wissel Axel Witsel voor Wout Faes Belgium
61' Wissel Montenegro Wissel Marko Bakic voor E. Kuč Montenegro
61' Wissel Montenegro Wissel Vladimir Jovovic voor Driton Camaj Montenegro
63' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Milos Brnovic Montenegro
70' Wissel Montenegro Wissel Nebojsa Kosovic voor Marko Vesovic Montenegro
70' Wissel Montenegro Wissel Marko Vukcevic voor Stevan Jovetic Montenegro
86' Wissel Montenegro Wissel Dusan Bakic voor Milutin Osmajic Montenegro
86' Wissel Montenegro Wissel Stefan Mugosa voor Nikola Krstovic Montenegro
88' Tweede gele kaart Montenegro Tweede gele kaart voor Milos Brnovic Montenegro
93' Penalty Belgium Penalty Leandro Trossard Belgium 2-0
92' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Stefan Mugosa Montenegro
Video hoogtepunten en samenvatting België - Montenegro
Opstellingen België - Montenegro
De opstellingen van België en Montenegro zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat België gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Montenegro zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.