Nabeschouwing Blackburn Rovers - Leeds United (1-3) || Championship 2019/2020

Zaterdag 4 juli 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 4 juli 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Leeds United (1-3)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 1-3 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door P. Bamford, waarmee Leeds United met 0-1 de leiding nam. Leeds United vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Philips op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist Blackburn Rovers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Armstrong.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor Leeds United vergroot nadat M. Klich de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Leeds United.

LIVE Blackburn Rovers - Leeds United 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Leeds United Doelpunt P. Bamford met assist van M. Klich Leeds United 0-1
22' Wissel Blackburn Rovers Wissel S. Downing voor E. Bennett Blackburn Rovers
25' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor M. Klich Leeds United
28' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor L. Ayling Leeds United
40' Doelpunt Leeds United Doelpunt K. Philips Leeds United 0-2
48' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt A. Armstrong Blackburn Rovers 1-2
53' Doelpunt Leeds United Doelpunt M. Klich Leeds United 1-3
60' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Samuel voor L. Holtby Blackburn Rovers
60' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Graham voor S. Gallagher Blackburn Rovers
62' Wissel Leeds United Wissel P. Hernandez voor T. Roberts Leeds United
69' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Buckley voor J. Rothwell Blackburn Rovers
69' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Davenport voor L. Travis Blackburn Rovers
75' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor C. Walton Blackburn Rovers
87' Wissel Leeds United Wissel J. Shackleton voor M. Klich Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Leeds United
Opstellingen Blackburn Rovers - Leeds United
De opstellingen van Blackburn Rovers en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.