Nabeschouwing Leeds United - Charlton Athletic (4-0) || Championship 2019/2020

Woensdag 22 juli 2020 - 20:30 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Leeds United het woensdag 22 juli 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Charlton Athletic (4-0)

Het Championship duel tussen Leeds United en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 4-0 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door B. White, waarmee Leeds United met 1-0 de leiding nam. Leeds United vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Dallas op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Leeds United, waarmee T. Roberts zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Leeds United in de 66e minuut, nadat J. Shackleton de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Leeds United.

LIVE Leeds United - Charlton Athletic 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Leeds United Doelpunt B. White Leeds United 1-0
28' Doelpunt Leeds United Doelpunt S. Dallas met assist van P. Hernandez Leeds United 2-0
46' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor J. Davison Charlton Athletic
46' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Williams voor A. McGeady Charlton Athletic
46' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Morgan voor J. Pearce Charlton Athletic
46' Wissel Leeds United Wissel T. Roberts voor P. Bamford Leeds United
52' Doelpunt Leeds United Doelpunt T. Roberts met assist van P. Hernandez Leeds United 3-0
62' Wissel Leeds United Wissel I. Poveda voor E. Alioski Leeds United
62' Wissel Leeds United Wissel J. Shackleton voor P. Hernandez Leeds United
66' Doelpunt Leeds United Doelpunt J. Shackleton met assist van I. Poveda Leeds United 4-0
73' Wissel Leeds United Wissel M. Bogusz voor M. Klich Leeds United
73' Wissel Leeds United Wissel J. Stevens voor J. Harrison Leeds United
79' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Green voor M. Bonne Charlton Athletic
88' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor P. Struijk Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Charlton Athletic
Opstellingen Leeds United - Charlton Athletic
De opstellingen van Leeds United en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leeds United gaat aantreden in een 3-3-3-1 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.