Nabeschouwing Southampton - Millwall (1-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Southampton het zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Millwall (1-2)

Het Championship duel tussen Southampton en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 1-2 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Millwall kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Japhet Tanganga. Southampton kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ché Adams, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Millwall vervolgens op 1-2. Het was Zian Flemming die vanaf 11 meter wist te scoren in de 44e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Bramall, waardoor Millwall dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Southampton - Millwall 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Millwall Doelpunt Japhet Tanganga met assist van George Saville Millwall 0-1
8' Gele kaart Millwall Gele kaart voor George Honeyman Millwall
13' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Japhet Tanganga Millwall
19' Wissel Southampton Wissel Samuel Edozie voor Ryan Fraser Southampton
34' Doelpunt Southampton Doelpunt Ché Adams met assist van Stuart Armstrong Southampton 1-1
43' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Jack Stephens Southampton
44' Penalty Millwall Penalty Zian Flemming Millwall 1-2
46' Wissel Millwall Wissel Tom Bradshaw voor Michael Obafemi Millwall
59' Wissel Southampton Wissel Adam Armstrong voor Ché Adams Southampton
60' Wissel Southampton Wissel Joe Rothwell voor Joe Aribo Southampton
62' Wissel Millwall Wissel Brooke Norton-Cuffy voor Ryan Longman Millwall
71' Wissel Southampton Wissel Ryan Manning voor Jack Stephens Southampton
71' Wissel Southampton Wissel Kamaldeen Sulemana voor David Brooks Southampton
84' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Samuel Edozie Southampton
86' Wissel Millwall Wissel Casper De Norre voor Zian Flemming Millwall
91' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Matija Sarkic  Millwall
95' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Taylor Harwood-Bellis Southampton
95' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Kyle Walker-Peters Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Millwall
Opstellingen Southampton - Millwall
De opstellingen van Southampton en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.