Nabeschouwing Barbastro - Barcelona (2-3) || Copa Del Rey 2023/2024

Zondag 7 januari 2024 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt Barbastro het zondag 7 januari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Deportes in Barbastro.

Via de Barbastro - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barbastro - Barcelona (2-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Barbastro en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana geëindigd in een 2-3 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Fermín López, waarmee FC Barcelona met 0-1 de leiding nam. In de 46e minuut was het FC Barcelona dat via Souleymane Sidibe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Barbastro via een goal van Raphinha in de 51e minuut verder uit naar een stand van 0-2. In de 82e minuut scoorde FC Barcelona via José Val, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 88e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van Barbastro speler Robert Lewandowski. In de 93e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Barbastro speler Marc Prat.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-3 winst voor Barcelona.

LIVE Barbastro - Barcelona 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barbastro - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Fermín López FC Barcelona 0-1
36' Gele kaart Barbastro Gele kaart voor Franc Carbonell Barbastro
37' Wissel Barbastro Wissel Xavi voor Barbastro
46' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Souleymane Sidibe met assist van Hugo Bautista FC Barcelona
51' Doelpunt Barbastro Doelpunt Raphinha met assist van Héctor Fort Barbastro 0-2
60' Wissel FC Barcelona Wissel Adria de Mesa voor Jaime FC Barcelona 1-2
64' Wissel FC Barcelona Wissel Vitor Roque voor Raphinha FC Barcelona
64' Wissel Barbastro Wissel Iñigo Martínez  voor Andreas Christensen Barbastro
66' Wissel Barbastro Wissel Crespo voor Quique Rausell Barbastro
66' Wissel Barbastro Wissel Jaime Reques voor Franc Carbonell Barbastro
71' Wissel FC Barcelona Wissel Marc Prat voor Adria de Mesa FC Barcelona
72' Wissel FC Barcelona Wissel İlkay Gündoğan voor Oriol Romeu FC Barcelona
72' Wissel FC Barcelona Wissel Robert Lewandowski voor João Félix FC Barcelona
75' Gele kaart Barbastro Gele kaart voor Sergi Roberto  Iñigo Martínez  Barbastro
80' Wissel Barbastro Wissel Gonpi voor Barbastro
82' Penalty FC Barcelona Penalty José Val Gonpi FC Barcelona
88' Penalty Barbastro Penalty Robert Lewandowski Barbastro 1-3
93' Penalty Barbastro Penalty Marc Prat Barbastro 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Barbastro - Barcelona
Opstellingen Barbastro - Barcelona
De opstellingen van Barbastro en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barbastro gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Barbastro - Barcelona

Barbastro en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luis Pulido Santana en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barbastro en Barcelona elkaar treffen in de Copa Del Rey.