Nabeschouwing FC Cartagena - Valencia (1-2) (na verlenging) || Copa Del Rey 2023/2024

Zondag 7 januari 2024 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2023/2024 neemt FC Cartagena het zondag 7 januari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Cartagonova in Cartagena.

Via de FC Cartagena - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Cartagena - Valencia (1-2) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen FC Cartagena en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Valencia. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Valencia dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Cartagena kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Alfredo Ortuño. In de 46e minuut moest Iván Calero van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest FC Cartagena verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Sergi Canós namens Valencia in de 73e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

In de 106e minuut was het Valencia dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van José Gayà.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez af en was het Valencia die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE FC Cartagena - Valencia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Cartagena - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt FC Cartagena Doelpunt Alfredo Ortuño met assist van Damián Musto FC Cartagena 1-0
40' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Pepelu Valencia
40' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor Tomás Alarcón FC Cartagena
41' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor Julián Calero Fernández FC Cartagena
46' Rode kaart FC Cartagena Rode kaart voor Iván Calero FC Cartagena
49' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor Jose Fontán FC Cartagena
46' Wissel Valencia Wissel Sergi Canós voor Fran Pérez Valencia
46' Wissel Valencia Wissel Roman Yaremchuk voor Hugo Guillamón Valencia
47' Gele kaart FC Cartagena Gele kaart voor Damián Musto FC Cartagena
58' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Cenk Özkacar  Valencia
61' Wissel Valencia Wissel Hugo Duro voor Alberto Mari Valencia
61' Wissel Valencia Wissel José Gayà voor Jesús Vázquez Valencia
66' Wissel FC Cartagena Wissel Jony Carmona voor Gonzalo Verdú FC Cartagena
67' Wissel FC Cartagena Wissel Isak Jansson voor Alfredo Ortuño FC Cartagena
73' Doelpunt Valencia Doelpunt Sergi Canós met assist van José Gayà Valencia 1-1
81' Wissel Valencia Wissel David Otorbi voor Diego Lopez Noguerol Valencia
85' Wissel FC Cartagena Wissel Ivan Ayllon voor Mikel Rico FC Cartagena
91' Wissel FC Cartagena Wissel Lautaro de León voor Jairo Izquierdo FC Cartagena
96' Wissel FC Cartagena Wissel Kiko Olivas voor Luis Muñoz FC Cartagena
100' Wissel Valencia Wissel Pablo Gozálbez voor Pepelu Valencia
105' Wissel FC Cartagena Wissel Úmaro Embaló voor Jose Fontán FC Cartagena
106' Doelpunt Valencia Doelpunt José Gayà met assist van Cenk Özkacar  Valencia 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC Cartagena - Valencia
Opstellingen FC Cartagena - Valencia
De opstellingen van FC Cartagena en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Cartagena gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing FC Cartagena - Valencia

FC Cartagena en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Cartagena en Valencia elkaar treffen in de Copa Del Rey.