Nabeschouwing CD Badajoz - Eibar (3-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Donderdag 23 januari 2020 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt CD Badajoz het donderdag 23 januari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Nuevo Vivero in Badajoz.

Via de CD Badajoz - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CD Badajoz - Eibar (3-1)

Het Copa Del Rey duel tussen CD Badajoz en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 3-1 overwinning voor CD Badajoz. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door K. Fobi, waarmee CD Badajoz met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 21e minuut voor dat CD Badajoz via A. Corredera op 2-0 kwam te staan. In de 29e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Charles van SD Eibar die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor CD Badajoz vergroot nadat P. Vazquez Perez de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor CD Badajoz.

LIVE CD Badajoz - Eibar 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CD Badajoz - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt CD Badajoz Doelpunt K. Fobi met assist van A. Corredera CD Badajoz 1-0
21' Penalty CD Badajoz Penalty A. Corredera CD Badajoz 2-0
28' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor G. Casaseca CD Badajoz
29' Penalty SD Eibar Penalty Charles SD Eibar 2-1
46' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor R. Correa SD Eibar
46' Wissel SD Eibar Wissel E. Exposito voor S. Cubero SD Eibar
56' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor S. Cristoforo SD Eibar
64' Wissel SD Eibar Wissel A. Tejero voor R. Correa SD Eibar
66' Wissel CD Badajoz Wissel D. Aquino voor G. Casaseca CD Badajoz
72' Doelpunt CD Badajoz Doelpunt P. Vazquez Perez met assist van A. Corredera CD Badajoz 3-1
74' Wissel SD Eibar Wissel S. Enrich voor Quique SD Eibar
82' Wissel CD Badajoz Wissel A. Candelas voor G. Santamaria CD Badajoz
88' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor S. Maestre CD Badajoz
89' Wissel CD Badajoz Wissel Carlitos voor A. Corredera CD Badajoz
91' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor F. Bikoro CD Badajoz
Video hoogtepunten en samenvatting CD Badajoz - Eibar
Opstellingen CD Badajoz - Eibar
De opstellingen van CD Badajoz en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CD Badajoz gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing CD Badajoz - Eibar

CD Badajoz en Eibar spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CD Badajoz en Eibar elkaar treffen in de Copa Del Rey.