Nabeschouwing CD Badajoz - Las Palmas (2-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt CD Badajoz het zaterdag 11 januari 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Nuevo Vivero in Badajoz.

Via de CD Badajoz - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CD Badajoz - Las Palmas (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen CD Badajoz en Las Palmas is onder leiding van scheidsrechter Álvaro Moreno Aragón geëindigd in een 2-1 overwinning voor CD Badajoz. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door A. Corredera, waarmee CD Badajoz met 1-0 de leiding nam. CD Badajoz vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Ramos De la Flor op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Las Palmas de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Kirian. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Las Palmas kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Álvaro Moreno Aragón, waardoor CD Badajoz een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE CD Badajoz - Las Palmas 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CD Badajoz - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt CD Badajoz Doelpunt A. Corredera CD Badajoz 1-0
26' Doelpunt CD Badajoz Doelpunt C. Ramos De la Flor CD Badajoz 2-0
45' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor C. Ramos De la Flor CD Badajoz
46' Wissel Las Palmas Wissel B. Ramirez voor J. Fortes Las Palmas
46' Wissel CD Badajoz Wissel H. Pena voor C. Ramos De la Flor CD Badajoz
54' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Kirian Las Palmas 2-1
65' Wissel Las Palmas Wissel Pedri voor T. Pekhart Las Palmas
68' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor G. Santamaria CD Badajoz
71' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor F. Gonzalez Las Palmas
79' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor Adilson CD Badajoz
86' Gele kaart CD Badajoz Gele kaart voor D. Traore CD Badajoz
87' Wissel CD Badajoz Wissel J. Gracia voor Adilson CD Badajoz
87' Wissel CD Badajoz Wissel A. Caballero voor G. Casaseca CD Badajoz
94' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Deivid Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting CD Badajoz - Las Palmas
Opstellingen CD Badajoz - Las Palmas
De opstellingen van CD Badajoz en Las Palmas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CD Badajoz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Las Palmas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing CD Badajoz - Las Palmas

CD Badajoz en Las Palmas spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Álvaro Moreno Aragón en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CD Badajoz en Las Palmas elkaar treffen in de Copa Del Rey.