Nabeschouwing El Palmar - Getafe (1-2) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 18 december 2019 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt El Palmar het woensdag 18 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nueva Condomina in Murcia.

Via de El Palmar - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing El Palmar - Getafe (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen El Palmar en Getafe is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-2 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van X. Etxeita zette El Palmar op een 1-0 voorsprong in de 25e minuut van de wedstrijd. Getafe kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Angel, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Getafe vervolgens op 1-2. Het was J. Molina die vanaf 11 meter wist te scoren in de 70e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Getafe een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE El Palmar - Getafe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd El Palmar - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart El Palmar Gele kaart voor A. Abenza El Palmar
22' Wissel Getafe Wissel F. Portillo voor Jason Getafe
25' Eigen doelpunt El Palmar Eigen doelpunt X. Etxeita El Palmar 1-0
37' Gele kaart Getafe Gele kaart voor B. Gonzalez Getafe
46' Wissel Getafe Wissel Angel voor R. Garcia Getafe
46' Wissel El Palmar Wissel J. Salinas voor J. Sanchez El Palmar
55' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Timor Getafe
59' Wissel El Palmar Wissel T. Fernandez voor Sabo El Palmar
63' Doelpunt Getafe Doelpunt Angel met assist van F. Fajr Getafe 1-1
68' Gele kaart El Palmar Gele kaart voor A. Garcia El Palmar
70' Penalty Getafe Penalty J. Molina Getafe 1-2
78' Wissel El Palmar Wissel A. Comenge voor Choche El Palmar
Video hoogtepunten en samenvatting El Palmar - Getafe
Opstellingen El Palmar - Getafe

Voorbeschouwing El Palmar - Getafe

El Palmar en Getafe spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat El Palmar en Getafe elkaar treffen in de Copa Del Rey.