Nabeschouwing Escobedo - Sevilla (0-5) || Copa Del Rey 2019/2020

Zondag 12 januari 2020 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Escobedo het zondag 12 januari 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Eusebio Arce in Escobedo.

Via de Escobedo - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Escobedo - Sevilla (0-5)

Het Copa Del Rey duel tussen Escobedo en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 0-5 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door L. de Jong, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nolito op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Sevilla, waarmee L. Ocampos zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sevilla geen gas terug, waardoor in de 75e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van F. Vazquez. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Sevilla. Deze werd gescoord door O. Torres in de 91e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter César Soto Grado bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Sevilla.

LIVE Escobedo - Sevilla 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Escobedo - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. de Jong Sevilla 0-1
35' Wissel Escobedo Wissel V. Bilous voor D. de Almeida Escobedo
38' Doelpunt Sevilla Doelpunt Nolito Sevilla 0-2
40' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Gudelj Sevilla
51' Gele kaart Escobedo Gele kaart voor Dani Escobedo
57' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. Ocampos met assist van Nolito Sevilla 0-3
61' Wissel Sevilla Wissel B. Gil voor Nolito Sevilla
62' Gele kaart Escobedo Gele kaart voor H. Tirado Escobedo
68' Wissel Sevilla Wissel Rony Lopes voor L. Ocampos Sevilla
71' Wissel Escobedo Wissel J. Somavilla voor C. Liano Escobedo
75' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Vazquez Sevilla 0-4
78' Wissel Sevilla Wissel Chicharito voor L. de Jong Sevilla
80' Wissel Escobedo Wissel A. Norena voor J. Carlos Escobedo
87' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Reguilon Sevilla
91' Doelpunt Sevilla Doelpunt O. Torres met assist van J. Navas Sevilla 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Escobedo - Sevilla
Opstellingen Escobedo - Sevilla
De opstellingen van Escobedo en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Escobedo gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Escobedo - Sevilla

Escobedo en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Escobedo en Sevilla elkaar treffen in de Copa Del Rey.