Nabeschouwing Laredo - Huesca (0-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Donderdag 19 december 2019 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Laredo het donderdag 19 december 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo San Lorenzo in Laredo.

Via de Laredo - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Laredo - Huesca (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Laredo en Huesca is onder leiding van scheidsrechter Aitor Gorostegui Fernández Ortega geëindigd in een 0-1 overwinning voor Huesca. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door Cristo, waarmee Huesca met 0-1 de leiding nam. In de 90e minuut moest B. Ares van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Aitor Gorostegui Fernández Ortega een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Laredo verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aitor Gorostegui Fernández Ortega, waardoor Huesca de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Laredo - Huesca 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Laredo - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Huesca Gele kaart voor P. Insua Huesca
58' Wissel Huesca Wissel Eugeni voor P. Mosquera Huesca
62' Gele kaart Huesca Gele kaart voor J. Munoz Huesca
65' Wissel Laredo Wissel I. Altadill voor A. Mantilla Laredo
69' Wissel Huesca Wissel Cristo voor S. Gomez Huesca
78' Wissel Laredo Wissel R. Tirilonte voor I. Argos Laredo
82' Doelpunt Huesca Doelpunt Cristo Huesca 0-1
84' Wissel Laredo Wissel L. Tocornal voor Ricki Laredo
86' Wissel Huesca Wissel Josue Sa voor P. Insua Huesca
88' Gele kaart Huesca Gele kaart voor D. Escriche Huesca
92' Gele kaart Laredo Gele kaart voor F. Peredo Laredo
95' Gele kaart Laredo Gele kaart voor R. Cano Laredo
90' Rode kaart Laredo Rode kaart voor B. Ares Laredo
Video hoogtepunten en samenvatting Laredo - Huesca
Opstellingen Laredo - Huesca

Voorbeschouwing Laredo - Huesca

Laredo en Huesca spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aitor Gorostegui Fernández Ortega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Laredo en Huesca elkaar treffen in de Copa Del Rey.