Nabeschouwing Real Jaén - Deportivo Alavés (3-1) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Real Jaén het dinsdag 17 december 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Nuevo Estadio La Victoria in Jaén.

Via de Real Jaén - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Jaén - Deportivo Alavés (3-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Jaén en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 3-1 overwinning voor Real Jaén. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Ocana, waarmee Real Jaén met 1-0 de leiding nam. In de 52e minuut moest V. Laguardia van het veld vertrekken nadat scheidsrechter José María Sánchez Martínez een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Deportivo Alavés verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Real Jaén via een goal van M. Martin in de 84e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 86e minuut was het Deportivo Alavés dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van P. Pons. Na 90 minuten werd de voorsprong voor Real Jaén vergroot nadat F. Hernandez de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Real Jaén.

LIVE Real Jaén - Deportivo Alavés 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Jaén - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor J. Guidetti Deportivo Alavés
14' Doelpunt Real Jaén Doelpunt A. Ocana met assist van F. Hernandez Real Jaén 1-0
17' Gele kaart Real Jaén Gele kaart voor F. Hernandez Real Jaén
52' Rode kaart Deportivo Alavés Rode kaart voor V. Laguardia Deportivo Alavés
52' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Joselu Deportivo Alavés
57' Wissel Deportivo Alavés Wissel Tachi voor J. Guidetti Deportivo Alavés
59' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Wakaso Deportivo Alavés
63' Gele kaart Real Jaén Gele kaart voor M. Martin Real Jaén
64' Wissel Deportivo Alavés Wissel Burgui voor L. Rioja Deportivo Alavés
68' Wissel Real Jaén Wissel A. Marcelo voor G. Cortes Real Jaén
73' Wissel Real Jaén Wissel Javilillo voor F. Vela Real Jaén
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel O. Burke voor B. Sainz Deportivo Alavés
84' Doelpunt Real Jaén Doelpunt M. Martin Real Jaén 2-0
86' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt P. Pons met assist van Burgui Deportivo Alavés 2-1
90' Doelpunt Real Jaén Doelpunt F. Hernandez met assist van J. Mateo Real Jaén 3-1
92' Wissel Real Jaén Wissel R. Ruiz voor M. Martin Real Jaén
Video hoogtepunten en samenvatting Real Jaén - Deportivo Alavés
Opstellingen Real Jaén - Deportivo Alavés

Voorbeschouwing Real Jaén - Deportivo Alavés

Real Jaén en Deportivo Alavés spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Jaén en Deportivo Alavés elkaar treffen in de Copa Del Rey.