Nabeschouwing Yeclano - Elche (1-2) || Copa Del Rey 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 17:30 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Yeclano het zaterdag 11 januari 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal La Constitución in Yecla.

Via de Yeclano - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeclano - Elche (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Yeclano en Elche is onder leiding van scheidsrechter Dámaso Arcediano Monescillo geëindigd in een 1-2 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. El Ghezouani, waarmee Elche met 0-1 de leiding nam. Yeclano kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Alayeto, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette P. Milla zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Elche de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dámaso Arcediano Monescillo, waardoor Elche een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Yeclano - Elche 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeclano - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Elche Doelpunt M. El Ghezouani Elche 0-1
46' Gele kaart Elche Gele kaart voor Tekio Elche
48' Gele kaart Elche Gele kaart voor M. Sanchez Elche
56' Wissel Elche Wissel Nino voor I. Sanchez Elche
59' Doelpunt Yeclano Doelpunt I. Alayeto Yeclano 1-1
65' Wissel Elche Wissel G. Villar del Fraile voor O. Mfulu Elche
69' Wissel Yeclano Wissel Tonete voor R. Bonillo Yeclano
77' Gele kaart Yeclano Gele kaart voor H. Camps Yeclano
78' Doelpunt Elche Doelpunt P. Milla Elche 1-2
79' Wissel Yeclano Wissel J. Saura voor L. Castillo Ortega Yeclano
83' Wissel Yeclano Wissel A. Rashiti voor C. Selfa Yeclano
85' Gele kaart Yeclano Gele kaart voor D. Puche Yeclano
Video hoogtepunten en samenvatting Yeclano - Elche
Opstellingen Yeclano - Elche
De opstellingen van Yeclano en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeclano gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Elche zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Yeclano - Elche

Yeclano en Elche spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dámaso Arcediano Monescillo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yeclano en Elche elkaar treffen in de Copa Del Rey.