Nabeschouwing Dender - Waasland-Beveren (1-0) || Croky Cup 2021/2022

Zaterdag 4 september 2021 - 18:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Dender het zaterdag 4 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Roystadion in Denderleeuw.

Via de Dender - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - Waasland-Beveren (1-0)

Het Croky Cup duel tussen Dender en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Arne De Beuckelaer geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dender. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door L. Hens, waarmee Dender met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Waasland-Beveren dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arne De Beuckelaer, waardoor Dender de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Dender - Waasland-Beveren 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotić Waasland-Beveren
63' Gele kaart Dender Gele kaart voor L. Hens Dender
64' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Verreth voor A. Albanese Waasland-Beveren
69' Gele kaart Dender Gele kaart voor R. MBarki Dender
69' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Jacobsen Waasland-Beveren
75' Wissel Dender Wissel C. El Boughlamy voor A. De Bodt Dender
75' Wissel Dender Wissel S. Valcke voor R. MBarki Dender
78' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Faucher voor J. Efford Waasland-Beveren
81' Doelpunt Dender Doelpunt L. Hens Dender 1-0
82' Gele kaart Dender Gele kaart voor G. Mbuyi-Mbayo Dender
85' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Davis voor J. Jacobsen Waasland-Beveren
90' Wissel Dender Wissel K. Tarfi voor Casagolda Dender
92' Gele kaart Dender Gele kaart voor S. De Backer Dender
94' Wissel Dender Wissel W. Vanbelle voor L. Hens Dender
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - Waasland-Beveren
Opstellingen Dender - Waasland-Beveren
De opstellingen van Dender en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Dender - Waasland-Beveren

Dender en Waasland-Beveren spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arne De Beuckelaer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dender en Waasland-Beveren in de Croky Cup vond plaats op 23 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Waasland-Beveren favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dender te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dender. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.