Nabeschouwing Diegem Sport - Lommel United (2-4) || Croky Cup 2021/2022

Woensdag 15 september 2021 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Diegem Sport het woensdag 15 september 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Gemeentelijk Sportstadion in Diegem.

Via de Diegem Sport - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Diegem Sport - Lommel United (2-4)

Het Croky Cup duel tussen Diegem Sport en Lommel United is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Y. Egerickx, waarmee Diegem Sport met 1-0 de leiding nam. Lommel United kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Caio Roque, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette K. Kis zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lommel United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Deflem de 2-2 maakte voor Diegem Sport. Lommel United leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 70 minuten op voorsprong na een goal van Y. Vandersmissen: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 78e minuut en kwam op naam te staan van Lommel United speler K. Saito, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Lommel United.

LIVE Diegem Sport - Lommel United 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Diegem Sport - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Diegem Sport Doelpunt Y. Egerickx Diegem Sport 1-0
11' Doelpunt Lommel United Doelpunt Caio Roque Lommel United 1-1
35' Gele kaart Diegem Sport Gele kaart voor D. Cojocaru Diegem Sport
36' Doelpunt Lommel United Doelpunt K. Kis Lommel United 1-2
39' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Belghali Lommel United
51' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor L. Lemoine Lommel United
60' Wissel Lommel United Wissel K. Aguilar voor J. Talvitie Lommel United
60' Wissel Lommel United Wissel A. Anello voor R. Belghali Lommel United
60' Wissel Diegem Sport Wissel Sidya Ndione voor G. Gilbert Diegem Sport
60' Wissel Diegem Sport Wissel M. Mauen voor J. De Bouw Diegem Sport
60' Wissel Diegem Sport Wissel A. Frix voor D. Cojocaru Diegem Sport
60' Doelpunt Diegem Sport Doelpunt D. Deflem Diegem Sport 2-2
65' Wissel Lommel United Wissel Y. Vandersmissen voor Diego Rosa Lommel United
70' Doelpunt Lommel United Doelpunt Y. Vandersmissen Lommel United 2-3
75' Wissel Diegem Sport Wissel M. Vata voor J. De Koker Diegem Sport
78' Doelpunt Lommel United Doelpunt K. Saito Lommel United 2-4
78' Wissel Diegem Sport Wissel Samba Ndione voor S. Denayer Diegem Sport
84' Wissel Lommel United Wissel C. Kabongo voor I. Boussouf Lommel United