Nabeschouwing Westerlo - OH Leuven (2-3) || Croky Cup 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 18:45 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Westerlo het woensdag 1 december 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - OH Leuven (2-3)

Het Croky Cup duel tussen Westerlo en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 2-3 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Mabea in de 17e minuut, waardoor Westerlo met een man minder kwam te staan. In de 17e minuut moest X. Mercier van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Wim Smet een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest OH Leuven verder met een speler minder. De eerste goal werd in de 22e minuut gemaakt door C. Remmer waardoor Westerlo met 1-0 aan de leiding kwam.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde C. De Norre de gelijkmaker voor OH Leuven in de 55e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 67e was het Westerlo dat op voorsprong kwam te staan na een goal van J. Bernat. Na 89 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat S. Schrijvers de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette. Het lukte OH Leuven in de 93e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was M. Maertens die de 2-3 wist te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wim Smet bij een 2-3 eindstand in het voordeel van OH Leuven.

LIVE Westerlo - OH Leuven 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Rode kaart Westerlo Rode kaart voor K. Mabea Westerlo
17' Rode kaart OH Leuven Rode kaart voor X. Mercier OH Leuven
22' Doelpunt Westerlo Doelpunt C. Remmer met assist van J. Bernat Westerlo 1-0
40' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor P. Perdichizzi Westerlo
46' Wissel OH Leuven Wissel S. Kaba voor A. De Sart OH Leuven
46' Wissel OH Leuven Wissel M. Maertens voor K. Rezaei OH Leuven
55' Doelpunt OH Leuven Doelpunt C. De Norre met assist van M. Keita OH Leuven 1-1
61' Wissel Westerlo Wissel O. K. Guctekin voor T. Van den Keybus Westerlo
64' Wissel Westerlo Wissel L. Foster voor E. Daci Westerlo
66' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. de Cuyper Westerlo
67' Doelpunt Westerlo Doelpunt J. Bernat Westerlo 2-1
74' Wissel OH Leuven Wissel L. Shengelia voor M. Al-Tamari OH Leuven
77' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor S. Dewaest OH Leuven
83' Wissel Westerlo Wissel I. Vetokele voor K. Vaesen Westerlo
83' Wissel Westerlo Wissel L. Noviello voor L. Foster Westerlo
85' Wissel OH Leuven Wissel P. Ngawa voor S. Dewaest OH Leuven
87' Wissel OH Leuven Wissel T. Vlietinck voor S. Chakla OH Leuven
89' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Van Langendonck Westerlo
89' Doelpunt OH Leuven Doelpunt S. Schrijvers met assist van S. Kaba OH Leuven 2-2
93' Doelpunt OH Leuven Doelpunt M. Maertens met assist van S. Schrijvers OH Leuven 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - OH Leuven
Opstellingen Westerlo - OH Leuven

Voorbeschouwing Westerlo - OH Leuven

Westerlo en OH Leuven spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Westerlo en OH Leuven elkaar treffen in de Croky Cup.