Nabeschouwing Club Brugge II - Lommel United (0-2) || Eerste Divisie B 2020/2021

Vrijdag 18 december 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Club Brugge II het vrijdag 18 december 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Club Brugge II - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge II - Lommel United (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Club Brugge II en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door K. Thordarson, waarmee Lommel United met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Lommel United opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het A. Zaroury die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Lommel United.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lommel United.

LIVE Club Brugge II - Lommel United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge II - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Lommel United Doelpunt K. Thordarson Lommel United 0-1
52' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor M. de Cuyper Club Brugge II
63' Wissel Lommel United Wissel A. Verschueren voor K. Thordarson Lommel United
64' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor V. Costa Lommel United
67' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Y. Vandermissen Lommel United
73' Wissel Club Brugge II Wissel L. De Smet voor W. Ochieng Club Brugge II
79' Wissel Lommel United Wissel C. Kabongo voor M. Moreno Lommel United
83' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor L. Lemoine Lommel United
83' Wissel Club Brugge II Wissel N. Aelterman voor A. Engels Club Brugge II
92' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Zaroury Lommel United 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge II - Lommel United
Opstellingen Club Brugge II - Lommel United
De opstellingen van Club Brugge II en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Club Brugge II - Lommel United

Club Brugge II en Lommel United treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brent Staessens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge II en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 8 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Lommel United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Club Brugge II te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Club Brugge II. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Club Brugge II 0
Winst Lommel United 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge II op een 8e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 6e plaats.