Nabeschouwing Club Brugge II - Lommel United (2-2) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zondag 30 augustus 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Club Brugge II het zondag 30 augustus 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Club Brugge II - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge II - Lommel United (2-2)

De Eerste Divisie B 2020/2021 wedstrijd tussen Club Brugge II en Lommel United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door S. Brebels, waarmee Lommel United met 0-1 de leiding nam. In de 41e minuut moest S. Brebels van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Laurent Willems een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lommel United verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte T. Van den Keybus namens Club Brugge II in de 75e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 80e minuut was het Club Brugge II dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van C. Sandra. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat M. Ugalde van Lommel United de 2-2 maakte in de 85e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Club Brugge II - Lommel United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge II - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Lommel United Doelpunt S. Brebels Lommel United 0-1
41' Rode kaart Lommel United Rode kaart voor S. Brebels Lommel United
46' Wissel Club Brugge II Wissel C. Sandra voor N. Aelterman Club Brugge II
46' Wissel Club Brugge II Wissel T. Baeten voor E. Ansu Club Brugge II
63' Wissel Lommel United Wissel M. Ugalde voor J. Cejas Lommel United
64' Wissel Club Brugge II Wissel M. de Cuyper voor W. Ochieng Club Brugge II
70' Wissel Lommel United Wissel M. Krizan voor K. J. Attah Lommel United
75' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt T. Van den Keybus Club Brugge II 1-1
80' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt C. Sandra Club Brugge II 2-1
83' Wissel Lommel United Wissel M. Troonbeeckx voor A. Zaroury Lommel United
85' Doelpunt Lommel United Doelpunt M. Ugalde Lommel United 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge II - Lommel United
Opstellingen Club Brugge II - Lommel United
De opstellingen van Club Brugge II en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.