Nabeschouwing Club Brugge II - Westerlo (1-1) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zaterdag 14 november 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Club Brugge II het zaterdag 14 november 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Club Brugge II - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge II - Westerlo (1-1)

De Eerste Divisie B 2020/2021 wedstrijd tussen Club Brugge II en Westerlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Y. Badji, waarmee Club Brugge II met 1-0 de leiding nam. Westerlo kwam na 12 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van N. Soumah, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 75e minuut kreeg M. Biset van Westerlo voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Westerlo de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge II - Westerlo
1
1
LIVE Club Brugge II - Westerlo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge II - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt Y. Badji Club Brugge II 1-0
12' Doelpunt Westerlo Doelpunt N. Soumah met assist van L. Van Eenoo Westerlo 1-1
38' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor I. Hautekiet Club Brugge II
60' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Biset Westerlo
64' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor T. Baeten Club Brugge II
72' Wissel Club Brugge II Wissel A. Engels voor N. Aelterman Club Brugge II
72' Wissel Westerlo Wissel T. Ephestion voor K. Abrahams Westerlo
75' Tweede gele kaart Westerlo Tweede gele kaart voor M. Biset Westerlo
75' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor M. de Cuyper Club Brugge II
76' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor B. Ozer Westerlo
80' Wissel Westerlo Wissel C. Remmer voor T. Dierckx Westerlo
80' Wissel Club Brugge II Wissel W. Ochieng voor T. Baeten Club Brugge II
83' Wissel Westerlo Wissel A. Gboho voor A. Cicek Westerlo
84' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor T. Ephestion Westerlo
86' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor I. Vetokele Westerlo
90' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor X. Blomme Club Brugge II
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge II - Westerlo
Opstellingen Club Brugge II - Westerlo
De opstellingen van Club Brugge II en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.