Nabeschouwing Deinze - Club Brugge II (1-0) || Eerste Divisie B 2020/2021

Vrijdag 27 november 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Deinze het vrijdag 27 november 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge II. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Club Brugge II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Club Brugge II (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Deinze en Club Brugge II is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 1-0 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door L. Mertens, waarmee Deinze met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Deinze uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Deinze - Club Brugge II 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Club Brugge II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor I. Van der Brempt Club Brugge II
59' Wissel Club Brugge II Wissel X. Blomme voor N. Aelterman Club Brugge II
62' Wissel Deinze Wissel D. De Belder voor R. Vargas Deinze
70' Wissel Club Brugge II Wissel W. Ochieng voor E. Ansu Club Brugge II
76' Doelpunt Deinze Doelpunt L. Mertens Deinze 1-0
77' Wissel Deinze Wissel B. Dansoko voor Y. Challouk Deinze
82' Wissel Club Brugge II Wissel F. Mendy voor I. Van der Brempt Club Brugge II
85' Gele kaart Deinze Gele kaart voor L. Mertens Deinze
85' Wissel Deinze Wissel R. Neto voor L. Mertens Deinze
88' Gele kaart Deinze Gele kaart voor A. Staelens Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Club Brugge II
Opstellingen Deinze - Club Brugge II
De opstellingen van Deinze en Club Brugge II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deinze - Club Brugge II

Deinze en Club Brugge II treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arthur Denil en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Club Brugge II in de Eerste Divisie B vond plaats op 16 oktober 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Deinze 0
Winst Club Brugge II 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 6e positie staat, terwijl we Club Brugge II terugvinden op de 8e plaats.