Nabeschouwing Deinze - Lierse Kempenzonen (2-1) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zondag 4 oktober 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Deinze het zondag 4 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Lierse Kempenzonen (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Deinze en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 2-1 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Y. Challouk, waarmee Deinze met 1-0 de leiding nam. Lierse Kempenzonen kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Bitsindou, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette M. De Looze zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Deinze de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brent Staessens, waardoor Deinze dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Deinze - Lierse Kempenzonen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Deinze Doelpunt Y. Challouk Deinze 1-0
32' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt S. Bitsindou Lierse Kempenzonen 1-1
35' Doelpunt Deinze Doelpunt M. De Looze Deinze 2-1
45' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor M. Troonbeeckx Lierse Kempenzonen
58' Wissel Deinze Wissel S. El Banouhi voor M. Tarfi Deinze
66' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel E. Samyn voor M. Troonbeeckx Lierse Kempenzonen
66' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel P. Fessou voor B. Straetman Lierse Kempenzonen
67' Gele kaart Deinze Gele kaart voor L. Mertens Deinze
69' Wissel Deinze Wissel S. de Witte voor J. Vansteenkiste Deinze
69' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor A. Allach Lierse Kempenzonen
78' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Gilis voor A. Allach Lierse Kempenzonen
90' Wissel Deinze Wissel G. Libbrecht voor S. Blondelle Deinze
94' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. van Landschoot Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Deinze - Lierse Kempenzonen
De opstellingen van Deinze en Lierse Kempenzonen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deinze - Lierse Kempenzonen

Deinze en Lierse Kempenzonen treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brent Staessens en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Deinze en Lierse Kempenzonen elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Deinze 0
Winst Lierse Kempenzonen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 6e positie staat, terwijl we Lierse Kempenzonen terugvinden op de 3e plaats.