Nabeschouwing Deinze - Westerlo (2-2) || Eerste Divisie B 2020/2021

Vrijdag 23 oktober 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Deinze het vrijdag 23 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Westerlo (2-2)

De Eerste Divisie B 2020/2021 wedstrijd tussen Deinze en Westerlo geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door L. Mertens, waarmee Deinze met 1-0 de leiding nam. Westerlo kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Perdichizzi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette I. Vetokele zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Westerlo de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Deinze nadat L. Mertens in de 87e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Deinze - Westerlo 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Deinze Doelpunt L. Mertens met assist van J. Vansteenkiste Deinze 1-0
43' Gele kaart Deinze Gele kaart voor R. Neto Deinze
47' Doelpunt Westerlo Doelpunt P. Perdichizzi met assist van C. Bruls Westerlo 1-1
51' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor A. Gboho Westerlo
58' Wissel Deinze Wissel R. Lecomte voor F. Le Postollec Deinze
66' Wissel Westerlo Wissel T. Dierckx voor A. Gboho Westerlo
72' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor S. Paulet Westerlo
76' Wissel Deinze Wissel M. Schils voor R. Vargas Deinze
77' Doelpunt Westerlo Doelpunt I. Vetokele met assist van C. Bruls Westerlo 1-2
81' Wissel Deinze Wissel M. Tarfi voor R. Neto Deinze
87' Doelpunt Deinze Doelpunt L. Mertens met assist van M. De Looze Deinze 2-2
88' Wissel Westerlo Wissel K. Keita voor S. Paulet Westerlo
91' Wissel Westerlo Wissel K. Abrahams voor I. Vetokele Westerlo
91' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor I. Vetokele Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Westerlo
Opstellingen Deinze - Westerlo
De opstellingen van Deinze en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deinze - Westerlo

Deinze en Westerlo treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesley Alen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Deinze en Westerlo elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Deinze 0
Winst Westerlo 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 3e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 6e plaats.