Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - RFC Seraing (2-5) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zondag 27 september 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Lierse Kempenzonen het zondag 27 september 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - RFC Seraing (2-5)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Maarten Toeback geëindigd in een 2-5 overwinning voor RFC Seraing. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door G. Mikautadze, waarmee RFC Seraing met 0-1 de leiding nam. RFC Seraing vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Al Badaoui op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist Lierse Kempenzonen de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. van Landschoot.

Na 73 minuten werd de voorsprong voor RFC Seraing vergroot nadat B. Boulenger de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 76e minuut nadat G. Mikautadze namens RFC Seraing de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 81e minuut was het S. Petrov van Lierse Kempenzonen wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens RFC Seraing mocht G. Mikautadze in de 89e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Maarten Toeback bij een 2-5 eindstand in het voordeel van RFC Seraing.

LIVE Lierse Kempenzonen - RFC Seraing 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt G. Mikautadze RFC Seraing 0-1
38' Wissel RFC Seraing Wissel A. Al Badaoui voor A. Jallow RFC Seraing
47' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Al Badaoui RFC Seraing 0-2
57' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor B. Boulenger RFC Seraing
59' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt J. van Landschoot Lierse Kempenzonen 1-2
66' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor E. Samyn Lierse Kempenzonen
73' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt B. Boulenger RFC Seraing 1-3
74' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel M. Troonbeeckx voor Y. Van Genechten Lierse Kempenzonen
76' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt G. Mikautadze RFC Seraing 1-4
78' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor S. Petrov Lierse Kempenzonen
81' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel T. Osei Berkoe voor B. Straetman Lierse Kempenzonen
81' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt S. Petrov Lierse Kempenzonen 2-4
85' Wissel RFC Seraing Wissel Y. Godart voor A. Bernier RFC Seraing
87' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Y. Ben Hammou voor A. Allach Lierse Kempenzonen
89' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt G. Mikautadze RFC Seraing 2-5
91' Wissel RFC Seraing Wissel F. DOnofrio voor I. Swers RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - RFC Seraing
Opstellingen Lierse Kempenzonen - RFC Seraing
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en RFC Seraing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.