Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Union Saint-Gilloise (0-2) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zondag 18 oktober 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Lierse Kempenzonen het zondag 18 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Union Saint-Gilloise (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 0-2 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door T. Teuma, waarmee Union Saint-Gilloise met 0-1 de leiding nam. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Vanzeir op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Union Saint-Gilloise.

LIVE Lierse Kempenzonen - Union Saint-Gilloise 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt T. Teuma Union Saint-Gilloise 0-1
26' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor S. Bitsindou Lierse Kempenzonen
35' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Vanzeir met assist van D. Undav Union Saint-Gilloise 0-2
41' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor D. Undav Union Saint-Gilloise
46' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel E. Samyn voor P. Fessou Lierse Kempenzonen
55' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel I. El Ansri voor J. van Landschoot Lierse Kempenzonen
59' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor C. Burgess Union Saint-Gilloise
59' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor A. Moris Union Saint-Gilloise
68' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel B. Labeau voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
70' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Lynen voor A. Sigurdarson Union Saint-Gilloise
75' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel B. Straetman voor J. Gilis Lierse Kempenzonen
76' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor M. Fixelles Union Saint-Gilloise
82' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor B. Santermans Lierse Kempenzonen
85' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Hamzaoui voor L. Lapoussin Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.