Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Westerlo (0-1) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zaterdag 28 november 2020 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Lierse Kempenzonen het zaterdag 28 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Westerlo (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Maarten Toeback geëindigd in een 0-1 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. C. Bruls maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Westerlo vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Westerlo.

LIVE Lierse Kempenzonen - Westerlo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor C. Bruls Westerlo
37' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor T. Cauwenberg Lierse Kempenzonen
44' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor B. Santermans Lierse Kempenzonen
45' Penalty Westerlo Penalty C. Bruls Westerlo 0-1
46' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel T. Janssen voor J. Van Der Veken Lierse Kempenzonen
62' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Abrahams Westerlo
70' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Gilis Lierse Kempenzonen
72' Wissel Westerlo Wissel A. Gboho voor A. Cicek Westerlo
72' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Y. Ben Hammou voor T. Osei Berkoe Lierse Kempenzonen
79' Wissel Westerlo Wissel S. Paulet voor C. Bruls Westerlo
81' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel Y. Van Genechten voor M. Troonbeeckx Lierse Kempenzonen
89' Wissel Westerlo Wissel C. Janssens voor T. Dierckx Westerlo
93' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor C. Janssens Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Westerlo
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Westerlo
De opstellingen van Lierse Kempenzonen en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.