Nabeschouwing Lommel United - Club Brugge II (2-1) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zondag 7 maart 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Lommel United het zondag 7 maart 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge II. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Club Brugge II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Club Brugge II (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Club Brugge II is onder leiding van scheidsrechter Arthur Denil geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door M. Servais, waarmee Club Brugge II met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van K. Kis in de 66e minuut zorgde er even later voor dat Lommel United weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 78e minuut zette A. Verschueren zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lommel United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arthur Denil, waardoor Lommel United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lommel United - Club Brugge II 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Club Brugge II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Wissel Lommel United Wissel V. Costa voor D. Rosa Lommel United
63' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt M. Servais Club Brugge II 0-1
66' Penalty Lommel United Penalty K. Kis Lommel United 1-1
72' Wissel Lommel United Wissel C. Kabongo voor A. Zaroury Lommel United
72' Wissel Lommel United Wissel R. Belghali voor K. Thordarson Lommel United
78' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Verschueren met assist van K. Kis Lommel United 2-1
84' Wissel Club Brugge II Wissel N. Fuakala voor I. Breze Fofana Club Brugge II
84' Wissel Club Brugge II Wissel K. Vanrafelghem voor L. Audoor Club Brugge II
85' Wissel Club Brugge II Wissel N. Aelterman voor M. Servais Club Brugge II
90' Wissel Lommel United Wissel K. Saito voor K. J. Attah Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Club Brugge II
Opstellingen Lommel United - Club Brugge II
De opstellingen van Lommel United en Club Brugge II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lommel United - Club Brugge II

Lommel United en Club Brugge II treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arthur Denil en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Club Brugge II in de Eerste Divisie B vond plaats op 18 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Lommel United favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Club Brugge II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lommel United 2
Winst Club Brugge II 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 4e positie staat, terwijl we Club Brugge II terugvinden op de 8e plaats.