Nabeschouwing Lommel United - Deinze (1-2) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zondag 27 september 2020 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Lommel United het zondag 27 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Deinze (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems geëindigd in een 1-2 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door A. Staelens, waarmee Deinze met 0-1 de leiding nam. Deinze vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Challouk op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 93e minuut wist Lommel United de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Ugalde. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lommel United kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Laurent Willems, waardoor Deinze dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lommel United - Deinze 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor L. Lemoine Lommel United
42' Doelpunt Deinze Doelpunt A. Staelens Deinze 0-1
55' Doelpunt Deinze Doelpunt Y. Challouk Deinze 0-2
57' Wissel Lommel United Wissel K. Thordarson voor K. J. Attah Lommel United
61' Gele kaart Deinze Gele kaart voor M. De Looze Deinze
67' Wissel Lommel United Wissel M. Moreno voor J. Cejas Lommel United
67' Wissel Deinze Wissel D. De Belder voor L. Mertens Deinze
68' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Brebels Lommel United
82' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor G. Neven Lommel United
82' Wissel Lommel United Wissel J. Aabbou voor A. Zaroury Lommel United
84' Wissel Deinze Wissel S. El Banouhi voor Y. Challouk Deinze
89' Wissel Deinze Wissel R. Vargas voor G. van Walle Deinze
93' Doelpunt Lommel United Doelpunt M. Ugalde Lommel United 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Deinze
Opstellingen Lommel United - Deinze
De opstellingen van Lommel United en Deinze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lommel United - Deinze

Lommel United en Deinze treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurent Willems en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 12 maart 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lommel United als Deinze wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Lommel United 3
Winst Deinze 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 3e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 7e plaats.