Nabeschouwing Lommel United - RWDM (4-0) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zondag 29 november 2020 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Lommel United het zondag 29 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - RWDM (4-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en RWDM is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 4-0 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door A. Zaroury, waarmee Lommel United met 1-0 de leiding nam. Lommel United vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ugalde op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Lommel United, waarmee M. Ugalde zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Lommel United in de 87e minuut, nadat M. Moreno de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Lommel United.

LIVE Lommel United - RWDM 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Brebels Lommel United
28' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor G. Neven Lommel United
32' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Zaroury Lommel United 1-0
50' Doelpunt Lommel United Doelpunt M. Ugalde Lommel United 2-0
54' Gele kaart RWDM Gele kaart voor F. Le Joncour RWDM
61' Wissel RWDM Wissel K. Nzuzi Mata voor L. Nangis RWDM
70' Doelpunt Lommel United Doelpunt M. Ugalde Lommel United 3-0
71' Wissel RWDM Wissel Y. Bangoura voor G. Claes RWDM
76' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor V. Costa Lommel United
81' Wissel RWDM Wissel Stelvio voor L. Rocha Miramar RWDM
83' Wissel Lommel United Wissel K. Thordarson voor R. Henkens Lommel United
86' Wissel Lommel United Wissel J. Cejas voor A. Zaroury Lommel United
87' Doelpunt Lommel United Doelpunt M. Moreno Lommel United 4-0
90' Gele kaart RWDM Gele kaart voor C. Lavie RWDM
91' Wissel Lommel United Wissel K. J. Attah voor M. Ugalde Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - RWDM
Opstellingen Lommel United - RWDM
De opstellingen van Lommel United en RWDM zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lommel United - RWDM

Lommel United en RWDM treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en RWDM in de Eerste Divisie B vond plaats op 18 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lommel United favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl RWDM slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lommel United 1
Winst RWDM 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 6e positie staat, terwijl we RWDM terugvinden op de 5e plaats.