Nabeschouwing Lommel United - Westerlo (1-1) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zaterdag 17 oktober 2020 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Lommel United het zaterdag 17 oktober 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Westerlo (1-1)

De Eerste Divisie B 2020/2021 wedstrijd tussen Lommel United en Westerlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door A. Cicek, waarmee Westerlo met 0-1 de leiding nam. Lommel United kwam na 43 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Zaroury, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Lommel United - Westerlo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor A. Cicek Westerlo
29' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor M. Moreno Lommel United
30' Doelpunt Westerlo Doelpunt A. Cicek Westerlo 0-1
37' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Biset Westerlo
43' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Zaroury Lommel United 1-1
51' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Verschueren Lommel United
57' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Keita Westerlo
63' Wissel Westerlo Wissel I. Vetokele voor A. Gboho Westerlo
71' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Henkens Lommel United
73' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor L. Van Eenoo Westerlo
74' Wissel Westerlo Wissel K. Abrahams voor C. Remmer Westerlo
79' Wissel Westerlo Wissel N. Ghandri voor P. Perdichizzi Westerlo
82' Wissel Lommel United Wissel J. Aabbou voor A. Zaroury Lommel United
83' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Y. Vandermissen Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Westerlo
Opstellingen Lommel United - Westerlo
De opstellingen van Lommel United en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lommel United - Westerlo

Lommel United en Westerlo treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Westerlo in de Eerste Divisie B vond plaats op 15 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Westerlo favoriet. 7 keer wist de ploeg van Lommel United te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Lommel United. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lommel United 3
Winst Westerlo 7
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 5e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 7e plaats.