Nabeschouwing RFC Seraing - RWDM (0-1) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zondag 13 december 2020 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt RFC Seraing het zondag 13 december 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pairay in Seraing.

Via de RFC Seraing - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RFC Seraing - RWDM (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen RFC Seraing en RWDM is onder leiding van scheidsrechter Maarten Toeback geëindigd in een 0-1 overwinning voor RWDM. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door C. Lavie, waarmee RWDM met 0-1 de leiding nam. In de 89e minuut moest G. Mikautadze van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Maarten Toeback een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest RFC Seraing verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van RWDM.

LIVE RFC Seraing - RWDM 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RFC Seraing - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt RWDM Doelpunt C. Lavie met assist van K. Nzuzi Mata RWDM 0-1
24' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor A. Bernier RFC Seraing
28' Wissel RFC Seraing Wissel B. Sabaouni voor S. Lahssaini RFC Seraing
28' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Y. Nadrani RFC Seraing
46' Wissel RFC Seraing Wissel A. Al Badaoui voor A. D. Ndiaye RFC Seraing
47' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor A. Jallow RFC Seraing
52' Gele kaart RWDM Gele kaart voor N. Rommens RWDM
68' Wissel RWDM Wissel I. Yagan voor K. Nzuzi Mata RWDM
69' Gele kaart RWDM Gele kaart voor L. Nangis RWDM
71' Wissel RWDM Wissel N. Boujouh voor L. Nangis RWDM
73' Gele kaart RWDM Gele kaart voor N. Boujouh RWDM
86' Wissel RFC Seraing Wissel M. Gueye voor I. Swers RFC Seraing
89' Rode kaart RFC Seraing Rode kaart voor G. Mikautadze RFC Seraing
92' Wissel RWDM Wissel J. Dequevy voor C. Lavie RWDM
Video hoogtepunten en samenvatting RFC Seraing - RWDM
Opstellingen RFC Seraing - RWDM
De opstellingen van RFC Seraing en RWDM zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing RFC Seraing - RWDM

RFC Seraing en RWDM treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maarten Toeback en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RFC Seraing en RWDM in de Eerste Divisie B vond plaats op 18 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor RFC Seraing. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is RFC Seraing favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl RWDM slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst RFC Seraing 1
Winst RWDM 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RFC Seraing op een 2e positie staat, terwijl we RWDM terugvinden op de 6e plaats.