Nabeschouwing RWDM - RFC Seraing (3-4) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zondag 18 oktober 2020 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt RWDM het zondag 18 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Edmond Machtens-Stadion in Bruxelles.

Via de RWDM - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RWDM - RFC Seraing (3-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen RWDM en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Maarten Toeback geëindigd in een 3-4 overwinning voor RFC Seraing. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door N. Rommens, waarmee RWDM met 1-0 de leiding nam. RWDM vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Rocha Miramar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut wist RFC Seraing de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via G. Mikautadze.

Na 30 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Al Badaoui de 2-2 maakte voor RFC Seraing. RFC Seraing leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 38 minuten op voorsprong na een goal van G. Mikautadze: 2-3. Na 47 minuten kon W. Faye van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat RFC Seraing het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 48e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was N. Rommens die de score op 3-3 zette en daarmee RWDM weer op gelijke hoogte bracht. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door A. Bernier van RFC Seraing die daarmee in de 67e minuut de eindstand bepaalde: 3-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Maarten Toeback en eindigde de wedstrijd dus met een 3-4 stand in het voordeel van RFC Seraing.

LIVE RWDM - RFC Seraing 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RWDM - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor W. Faye RFC Seraing
18' Doelpunt RWDM Doelpunt N. Rommens RWDM 1-0
20' Doelpunt RWDM Doelpunt L. Rocha Miramar RWDM 2-0
23' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt G. Mikautadze RFC Seraing 2-1
30' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Al Badaoui RFC Seraing 2-2
32' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor A. Bernier RFC Seraing
32' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor B. Sabaouni RFC Seraing
38' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt G. Mikautadze RFC Seraing 2-3
40' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor T. Pierrot RFC Seraing
46' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor A. Al Badaoui RFC Seraing
47' Tweede gele kaart RFC Seraing Tweede gele kaart voor W. Faye RFC Seraing
48' Doelpunt RWDM Doelpunt N. Rommens RWDM 3-3
51' Gele kaart RWDM Gele kaart voor M. Terki RWDM
55' Gele kaart RWDM Gele kaart voor N. Boujouh RWDM
59' Wissel RWDM Wissel I. Yagan voor C. Lavie RWDM
60' Gele kaart RWDM Gele kaart voor A. Dante RWDM
67' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Bernier RFC Seraing 3-4
72' Wissel RWDM Wissel L. Walbrecq voor A. Dante RWDM
78' Wissel RWDM Wissel E. Senakuku voor M. Terki RWDM
86' Wissel RFC Seraing Wissel M. Gueye voor A. Bernier RFC Seraing
92' Wissel RFC Seraing Wissel Y. Godart voor A. Al Badaoui RFC Seraing
Video hoogtepunten en samenvatting RWDM - RFC Seraing
Opstellingen RWDM - RFC Seraing
De opstellingen van RWDM en RFC Seraing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing RWDM - RFC Seraing

RWDM en RFC Seraing treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maarten Toeback en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat RWDM en RFC Seraing elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst RWDM 0
Winst RFC Seraing 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RWDM op een 7e positie staat, terwijl we RFC Seraing terugvinden op de 1e plaats.