Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Club Brugge II (6-0) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zondag 25 oktober 2020 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Union Saint-Gilloise het zondag 25 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge II. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Club Brugge II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Club Brugge II (6-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Union Saint-Gilloise en Club Brugge II is onder leiding van scheidsrechter Frederik Geldhof geëindigd in een 6-0 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Union Saint-Gilloise kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van D. Vanzeir. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Undav op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Union Saint-Gilloise, waarmee J. Bager zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Union Saint-Gilloise geen gas terug, waardoor in de 54e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Vanzeir. De 5-0 voor Union Saint-Gilloise volgde even later in de 68e minuut nadat D. Undav namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Union Saint-Gilloise speler D. Vanzeir, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Frederik Geldhof en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Union Saint-Gilloise, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Union Saint-Gilloise - Club Brugge II 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Club Brugge II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 1-0
9' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor M. Fixelles Union Saint-Gilloise
23' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
36' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor W. Ochieng Club Brugge II
37' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav Union Saint-Gilloise 2-0
44' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor C. Sandra Club Brugge II
52' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Lynen voor A. Sigurdarson Union Saint-Gilloise
53' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt J. Bager Union Saint-Gilloise 3-0
54' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 4-0
68' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav Union Saint-Gilloise 5-0
69' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel I. Kandouss voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
72' Wissel Club Brugge II Wissel E. Ansu voor W. Ochieng Club Brugge II
76' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel C. Nielsen voor M. Fixelles Union Saint-Gilloise
77' Wissel Club Brugge II Wissel N. Aelterman voor A. Sagna Club Brugge II
84' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor I. Van der Brempt Club Brugge II
84' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Club Brugge II
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Club Brugge II
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Club Brugge II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.